hangisini aldın 4 silikonlu daha iyi oluyorMerhabalar cam mousepad sipariş ettim 4 silikon ve kalıp silikon seçenekleri vardı neyi ifade ediyor ne gibi farkları oluyor
kalıp silikonlu aldımhangisini aldın 4 silikonlu daha iyi oluyor
ne ara aldın dostum 3 dkkada tükendikalıp silikonlu aldım
abartmıyorum 3 saattir bekliyorum son yarım saat pusuya yattım 19.00 olduğu gibi sipariş verdimne ara aldın dostum 3 dkkada tükendi
yeniliklere açığım deneyeceğimGamer'lar Pek Tercih Etmiyor Hissiyatı Düşürür
4 ayaklı olanı aldım sıkıntı çıkarırmı ki ya stok bitti 2 dkkada sence ömrü açısından falan sıkıntı yaratırmı kiabartmıyorum 3 saattir bekliyorum son yarım saat pusuya yattım 19.00 olduğu gibi sipariş verdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeniliklere açığım deneyeceğim
daha önceden cam mousepad ile ilgili videolarını izlemiştim normal mousepade göre daha uzun ömürlü olduğunu söylüyorlardı ama gerçekten öyle mi tecrübe edip göreceğiz4 ayaklı olanı aldım sıkıntı çıkarırmı ki ya stok bitti 2 dkkada sence ömrü açısından falan sıkıntı yaratırmı ki
Nerden alıyorsunuz kine ara aldın dostum 3 dkkada tükendi
Nerden alıyorsunuz ki
Saat 7’de indirim filan mı yapıyor pusuya yattım demiş arkadaşWraith Esports
Türkiye'nin espor ekipmanı markası. Cosmic Glass Mousepad, Hoverpad Skatez, Armor Grip Tape. Lamzu ve Ninjutso Türkiye Distribütörü.wraithesports.com
Nerden alıyorsunuz ki
saat 7 de satışa çıktıSaat 7’de indirim filan mı yapıyor pusuya yattım demiş arkadaş
Anladım hocam teşekkür ederimsaat 7 de satışa çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
uzun bir süredir satışa çıkmasını bekliyordum