- Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederimAnladım hocam teşekkür ederim
Rica ederimAnladım hocam teşekkür ederim
Hangi model aldınRica ederim
Hangi model aldın
Niye kalıp silikon aldınki 4 ayaklı çok daha ucuz onu alsaydın. Arada fark yok deniyorWraith Cosmic Glass V2 Mousepad [Evil Edition] Kalıp silikon modelini aldım
arasındaki farkı bilmiyorum ama kalıp silikon hızla tükeneceğini bildiğim kalıp silikon aldım ve tahmin ettiğim gibi oldu hızla tükendiNiye kalıp silikon aldınki 4 ayaklı çok daha ucuz onu alsaydın. Arada fark yok deniyor
Arada fark yok sadece tabanı farklı masya temas eden yer bence 600tl felan yazık olmuşarasındaki farkı bilmiyorum ama kalıp silikon hızla tükeneceğini bildiğim kalıp silikon aldım ve tahmin ettiğim gibi oldu hızla tükendi
Maddiyattan yana sıkıntım yok sorun değilArada fark yok sadece tabanı farklı masya temas eden yer bence 600tl felan yazık olmuş
Gayet güzel öneririm ama kumaş mousepad kullandıktan sonra cam mousepade alışmak gerekiyor alıştıktan sonra dediğim gibi gayet güzel ve bence oyunlarda daha iyi bir performans sağladığını düşünüyorumMousepad hakkında yorumlarınızı alabilir miyim ? Tekrar stoklara eklenmiş.