Çamaşır Kurutma Makinesi Önerisi

BenRecepİvedik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
314
şu an için net bir bütçe yok ancak 40 bini geçmese iyi olur. Anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler

hocam düz kurutma makinesi bu bana kurutma özelliği olan çamaşır makinesi lazım
Detay göremedim o şekilde o yüzden direkt kurutma makinesi önerdim. Hoover markasının vardı sanırım öyle bir modeli f/p olarak alınabilir. İkisi bir arada olan makineler çabuk arıza yapıyor diye biliyorum bu arada.

Detay göremedim o şekilde o yüzden direkt kurutma makinesi önerdim. Hoover markasının vardı sanırım öyle bir modeli f/p olarak alınabilir. İkisi bir arada olan makineler çabuk arıza yapıyor diye biliyorum bu arada.
anladım hocam sağolun bilgi için. Herhangi bir model önerisi yapabilir misiniz

İkisi bir arada olanlarda genelde kurutma kilogram olarak düşük oluyormuş. Bu markada kurutma 9kg. Yıkama olarak 11kg ve 14kg var. Pek bir bilgim ve deneyimim yok sadece yorumlara ve diğer ürünlerin özellik ve fiyatlarına bakarak bu ikisini attım. Detayları yt den inceleyebilirsiniz.

İkisi bir arada olanlarda genelde kurutma kilogram olarak düşük oluyormuş. Bu markada kurutma 9kg. Yıkama olarak 11kg ve 14kg var. Pek bir bilgim ve deneyimim yok sadece yorumlara ve diğer ürünlerin özellik ve fiyatlarına bakarak bu ikisini attım. Detayları yt den inceleyebilirsiniz.
sağolun öneri için

Ekler

• IMG_1882.webp
    IMG_1882.webp
    2 MB · Hit: 18
şu an için net bir bütçe yok ancak 40 bini geçmese iyi olur. Anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Vestel var bizde. Isı pompalısi. Alırken ısı pompasiz almayın. Eğer işi pompasız alırsanız kıyafetler küçülür demişlerdi. Valla biz memnunuz. 2-3 saatte kurutuyor.

Kral ikisi bir arada olan makinelerin uzun süre sağlıklı bir şekilde sorunsuz kullanılamadığına dair şeyler duymuştum.Ayrı ayrı alın diyorlar.

Geri