BenRecepİvedik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 314
şu an için net bir bütçe yok ancak 40 bini geçmese iyi olur. Anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
hocam düz kurutma makinesi bu bana kurutma özelliği olan çamaşır makinesi lazım
Ben evliliğe hazırlık aşamasındayım toplu aldım geçen sene kurutma makinem bu model. Kullanan birkaç tanıdığım var memnunlar.
Detay göremedim o şekilde o yüzden direkt kurutma makinesi önerdim. Hoover markasının vardı sanırım öyle bir modeli f/p olarak alınabilir. İkisi bir arada olan makineler çabuk arıza yapıyor diye biliyorum bu arada.hocam düz kurutma makinesi bu bana kurutma özelliği olan çamaşır makinesi lazım
anladım hocam sağolun bilgi için. Herhangi bir model önerisi yapabilir misinizDetay göremedim o şekilde o yüzden direkt kurutma makinesi önerdim. Hoover markasının vardı sanırım öyle bir modeli f/p olarak alınabilir. İkisi bir arada olan makineler çabuk arıza yapıyor diye biliyorum bu arada.
sağolun öneri için
İkisi bir arada olanlarda genelde kurutma kilogram olarak düşük oluyormuş. Bu markada kurutma 9kg. Yıkama olarak 11kg ve 14kg var. Pek bir bilgim ve deneyimim yok sadece yorumlara ve diğer ürünlerin özellik ve fiyatlarına bakarak bu ikisini attım. Detayları yt den inceleyebilirsiniz.
ikiz cocuklar var, hoover marka aldık 7 yıldır tık yok.şu an için net bir bütçe yok ancak 40 bini geçmese iyi olur. Anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler
önerdiğiniz model varsa iyi olur hocamikiz cocuklar var, hoover marka aldık 7 yıldır tık yok.
7 yıl onceki modeli mi onereyim?önerdiğiniz model varsa iyi olur hocam
önereceğiniz model varsa yazcaktım yanlış yazmışım7 yıl onceki modeli mi onereyim?
ekran alır atarım, biraz sonra..
Buyur:
Vestel var bizde. Isı pompalısi. Alırken ısı pompasiz almayın. Eğer işi pompasız alırsanız kıyafetler küçülür demişlerdi. Valla biz memnunuz. 2-3 saatte kurutuyor.şu an için net bir bütçe yok ancak 40 bini geçmese iyi olur. Anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler