Can Sungur'un topladığı sistem nasıldır?

Cem19

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar. Aşağıda linkini bırakacağım bilgisayar fiyatına değer mi sizce? Can Sungur toplamış bilgisayarı, hatta kanalında da bu sistem ile ilgili bir videoya yer vermiş. Sisteme tek ekleyeceğim şey 32 GB RAM, onu ekleyince 16.981 TL oluyor. Düşüncelerinizi bekliyorum

İyi bir sisteme benziyor.

Güzel sistem,32 GB Ram eklemesini render falan mı yapıcaksınız onun haricinde gereksiz.

@Selman Karaa fiyatına göre daha iyisi zor bulunur dostum. Sanırım SSD ve RAM markasından dolayı "üzgün" attın.

Güzel sistem , kronik sorunlu bı parçasıda yok.

@Selman Karaa fiyatına göre daha iyisi zor bulunur dostum. Sanırım SSD ve RAM markasından dolayı "üzgün" attın.
Üzgün atmamın sebebi önce darboğaz yapar demendi. Üzgün attıktan sonra mesajını düzenleyip böyle yapmışsın. Zaten mesajını düzenlediğin içinde üzgünü kaldırdım. Eğer sana cevap vermesem görende sistemi beğenmedim sanacak "dostum".

Üzgün atmamın sebebi önce darboğaz yapar demendi. Üzgün attıktan sonra mesajını düzenleyip böyle yapmışsın. Zaten mesajını düzenlediğin içinde üzgünü kaldırdım. Eğer sana cevap vermesem görende sistemi beğenmedim sanacak "dostum".
Haklısın dostum. İşlemciyi yanlış görmüşüm daha sonra düzelttim.

Güzel sistem,32 GB Ram eklemesini render falan mı yapıcaksınız onun haricinde gereksiz.
Hayır render yapmayacağım. Ancak duyduğuma göre son zamanlarda çıkan oyunlar fazla RAM kullanıyormuş, belki 16 yetersiz kalabilir diye düşündüm. Hem günlük işler hem de oyun için kullanacağım bu bilgisayarı eğer alırsam.

Hayır render yapmayacağım. Ancak duyduğuma göre son zamanlarda çıkan oyunlar fazla RAM kullanıyormuş, belki 16 yetersiz kalabilir diye düşündüm. Hem günlük işler hem de oyun için kullanacağım bu bilgisayarı eğer alırsam.
Bana 16 yetmediği oyun söyle oyun için 32 almak kendini şımartmaktan başka bi şey değildir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,182
Üyeler
192,634
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri