Çanakkale nasıl bir şehir?

Swazy_

80+
Reaksiyon skoru
74
2 yıl sonra ayrı eve taşınmayı düşünüyorum.İstanbul gibi kalabalık yerleri sevmiyorum istanbul da doğdum ama burdan gidesim geliyor 2018 Çanakkale gezisine gidim çanakkale çok sevdim izmir e gitmedim sizce hangi şehir güzeldir rahat o kalabalık olmucak rahat rahat dışarı çıkıp dolaşılmak internet süper olucak 1000 download 1000 upload filan kiralar ucuz

istediğin özelliklerin tümüne sahip şehir yok gibi

Yok kral konya gitmem
aaaa öyle deme , Konyanın çok elit semtleri var örneğin doğanlar mahallesi çimenlik yeni mahalle sedirler falan mükemmel semtler insanları çok cana yakın gelişmişlik düzeyi yüksek yerler rahat yaşam kalitelisi hele bu kadar kaliteli semtler olmasına rağmen kiralar sudan ucuz beni dinle sen pişman olmazsın

2 yıl sonra ayrı eve taşınmayı düşünüyorum.İstanbul gibi kalabalık yerleri sevmiyorum istanbul da doğdum ama burdan gidesim geliyor 2018 Çanakkale gezisine gidim çanakkale çok sevdim izmir e gitmedim sizce hangi şehir güzeldir rahat o kalabalık olmucak rahat rahat dışarı çıkıp dolaşılmak internet süper olucak 1000 download 1000 upload filan kiralar ucuz
Kocaeli olabilir , ortalama kiralar 5,6k arasında. Neredeyse her evde 1000MBPS internet var. (izmir dışı)

Hayalimde hep İzmir’de çalışmak vardı, kısmet oldu geçici olarak İzmir’e geldim, döneceğim günü iple çekiyorum. Uzun süreli yaşamakla gezip dönmek arasında çok fark var.

Hayalimde hep İzmir’de çalışmak vardı, kısmet oldu geçici olarak İzmir’e geldim, döneceğim günü iple çekiyorum. Uzun süreli yaşamakla gezip dönmek arasında çok fark var.
İzmir rahat mı çanakkale rahat mi ikisinde iş bulmak kolay mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İzmir nasıl iş için güzel mi

Son düzenleme:
İzmir rahat mı çanakkale rahat mi ikisinde iş bulmak kolay mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İzmir nasıl iş için güzel mi
Çanakkale emekli şehiri. Herkes gereksiz sakin, şehir çok ufak. İzmir ise tamamen farklı bir yer. Yine de ben uzun süreli yaşamak için ısınamadım.

İş konusu mesleğine bağlı. Beklentilerine göre iş bulman kolay ya da zor olabilir. Ayrıca bugüne kadar yaşamak istediği şehire göre iş bulan birini görmedim.

Üni zamanının dışında Kırıkkale tek sorunu hava 40derece bide su yok

Kocaeli olabilir , ortalama kiralar 5,6k arasında. Neredeyse her evde 1000MBPS internet var. (izmir dışı)
Ben dışında kime sorduysam 1000mbs var. Ben şanssızım. Kocaeli güzel ama ilçe ilçe fark ediyor. Körfez tarafları artık yaşanmaz durumda nerdeyse.

Geri