- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gta tarzı oyunlar mı onlar pek bilmiyorum. O tarz oyunlardan öneriniz varmı? Daha fazla oyun almak istiyorum. 3 oyun bana 1ay yeter.Metro 2033 Redux-Metro Last Light Redux-Metro Exodus
Hocam gta tarzı oyunlar mı onlar pek bilmiyorum. O tarz oyunlardan öneriniz varmı? Daha fazla oyun almak istiyorum. 3 oyun bana 1ay yeter.Metro 2033 Redux-Metro Last Light Redux-Metro Exodus
Sıraladığım gibi oynaman lazımHikayeli Oyun, Kıyamet Sonrasını anlatıyor. Rusyanın Metrolarında geçen mükemmel atmosferli oyun ve kesinlikle oynamalısın.
Bakarım ytden oyuna. Olabilir alabilirim.Hikayeli Oyun, Kıyamet Sonrasını anlatıyor. Rusyanın Metrolarında geçen mükemmel atmosferli oyun ve kesinlikle oynamalısın.
Rdr2 ve cpyi ekledim indirim bekliyorum.-RDR2, Detroit Become Human, Beyond Two Souls, The Witchter 3 Wild Hunt, Dying Light, Cyberpunk 2077-
Aklıma bunlar geldi hepsi oynayıp zevk aldığım oyunlar. Dahası var ama biraz eskiler.
Bakıyorum.RDR2, Dying Light, Detroit
İkiside hikayeli değil rainbow six siege multiplayer oyun ve çok iyi.Hikayeleri nedir bro?
Ben online pek oynamam tek girerim sadece ama bakarım yine.İkiside hikayeli değil rainbow six siege multiplayer oyun ve çok iyi.
Bannerlord hikâye var ama çok basit düzeyde ama oynanışı gerçekten güzel
detroitPROFİL: https://steamcommunity.com/profiles/76561199022328199/ (var olan oyunları önermeyin) (isteyen ark ekleyebilir)
oyun arıyorum. Bütçem bayağı var. Birden fazla oyun alabilirim.
Hikayeli de önerebilirsiniz. Online oyunlarda önerebilirsiniz arkadaşlarla oynamalık.
Kısaca şöyle diyim;
Hocam ne beğendiyseniz önerin türü mürü farketmez canım sıkıldı oyun arıyorum oyunun amacını açıklayarak önerin lütfen..
(steam hesabını atmak isteyen atabilir onun içindende seçebilirim)
Bannerlord iyi olur sizin için ozaman.Ben online pek oynamam tek girerim sadece ama bakarım yine.
Bakarım hocam.Bannerlord iyi olur sizin için ozaman.