PROFİL:
https://steamcommunity.com/profiles/76561199022328199/ (var olan oyunları önermeyin) (isteyen ark ekleyebilir)
oyun arıyorum. Bütçem bayağı var. Birden fazla oyun alabilirim.
Hikayeli de önerebilirsiniz. Online oyunlarda önerebilirsiniz arkadaşlarla oynamalık.
Kısaca şöyle diyim;
Hocam ne beğendiyseniz önerin türü mürü farketmez
canım sıkıldı oyun arıyorum oyunun amacını açıklayarak önerin lütfen..
(steam hesabını atmak isteyen atabilir onun içindende seçebilirim)
Hollow Knight.
Yok olmuş ve ele geçilirmiş bir krallığın kalıntılarında dolaşıp düşmanlarla savaştığımız,hikayesi pek detay içermesede eğlenip ilgi duyduğum özellikle ana karakterine ve tasarımına bayıldığım , boss çeşitliliği için alkışladığım zorluk için kanser olduğum her dakikasında eğlendiğim nadir ve güzel oyunlardandır.
Amacımız 3 tane koruyucuyun rüyalarına girip onları yok etmek ve bu yıkıntı ve salgının esas sebebi olan kişiyle yüzleşmek.
6-7 tane haritası vardı sanırsam yakın zamanda Pinti Pandada oynamıştı inceleyebilirsin.
Müzikleride güzel kulak tırmalamayan hoş yapıdalar.
Tür olarakta souls like gibi dursada metrovenya mı ne işte ingilizcesini yazmaya üşendim
/////////
Diğer önerim ise The Long Dark.
Ana karakter bir pilot ve karısından boşanmış durumda,Eski karısı bir gün gelip zorunlu bir sebepten dolayı kanadaya Great bear'a uçmayı teklif ediyor ve bizim karakter bunu kabul ediyor.
Sonuç olarak havada giderken kuzey ışıkları çıkıyor ve uçakları arızalanıp düşüyor.
Ve bizde kaza sonrası kaybolan karımızı arayıp bu ıssız yerden kurtulmaya çalışıyoruz.
Grafikler hoş denecek düzeyde pastel boya çizim şeklinde fiyat ortalama indirimde daha uygun müzikler mükemmel ve oyun baya hoş.
Ekstra mücadele ve bir hayatta kalma serüvenide başlatabiliyorsunuz.
Tavsiyemdir.