Kücük kardeslere sarıyorum geneldeAblan var dimi
Anormal durum değil ama sürekli olması da pek normal değil.Beyler bi tek ben mi anormalim bilmiyorum da arada can sıkıntısına ailedeki herkese satasma isteği geliyor yastık fırlatmalar nerf ile vurmalar su atmalar hala kendimi cocuk gibi hissediyorum ama 19 yasındayım.
Yönelmedigimi nereden cıkardınız tam olarak?Gıcık kardeş hastalığı var sizde. Kardeşlerin senin bu huyunu hiç sevmiyor haberin olsun. Benden sana tavsiye canın sıkıldığında kendini geliştirecek şeylere yönelmen
Zaten dozajında hocam baska türlü katlanılmaz işin şakası bu. Genelde ders yoğunluğu fazla olunca stres atmalıkAnormal durum değil ama sürekli olması da pek normal değil.
Eğlenmek bazen böyle olur [Dozajında]. Kardeşe şaka yaparsın vb. ben de yapmışımdır.
ben çıkarırım (gözlemlediğim bu hastalığa sahip kardeşlerde yönelmeme sorunu var)Yönelmedigimi nereden cıkardınız tam olarak?
Allaha şükür kendimi geliştiricek birçok şeye yönelimimim var bu konularda donanımım olduğunu da düsünüyorum. Müzikle ilgilenirim boş zamanlarımda keman piyano ve bateri kullanıyorum. Aynı zamanda sporla da ilgiliyim badminton basketbol futbol vb sporlarla elimden geldigince ugrasırım. Onun dısında kişisel gelişim üzerine kitaplar okumaya başladım son 1 senedir ve iyi geldiğini de düşünmeye basladım. Ayrıca halk oyunlarına karşı da bir ilgim var hatta halk oyunlarında sahne dahi yapıyorum yani kısaca bilmediğiniz bir insanı yargılamayın.ben çıkarırım (gözlemlediğim bu hastalığa sahip kardeşlerde yönelmeme sorunu var)
tebrik ederimAllaha şükür kendimi geliştiricek birçok şeye yönelimimim var bu konularda donanımım olduğunu da düsünüyorum. Müzikle ilgilenirim boş zamanlarımda keman piyano ve bateri kullanıyorum. Aynı zamanda sporla da ilgiliyim badminton basketbol futbol vb sporlarla elimden geldigince ugrasırım. Onun dısında kişisel gelişim üzerine kitaplar okumaya başladım son 1 senedir ve iyi geldiğini de düşünmeye basladım. Ayrıca halk oyunlarına karşı da bir ilgim var hatta halk oyunlarında sahne dahi yapıyorum yani kısaca bilmediğiniz bir insanı yargılamayın.