Kalp mesajı falan da yaptılar. Topa doğru koşarken bir den düştü. Kalbi durdu diye tahmin ediyorum.sedyeyle iceri aldılar kimse yok su an sahada ilk yardım yapılmıs bekliyoruz bakalım bu normal bir dil kaçması değil bayılmış adam
İnş yaşar ne diyelimsedyeyle iceri aldılar kimse yok su an sahada ilk yardım yapılmıs bekliyoruz bakalım bu normal bir dil kaçması değil bayılmış adam
kalbi durmus evetKalp mesajı falan da yaptılar. Topa doğru koşarken bir den düştü. Kalbi durdu diye tahmin ediyorum.
İnş yaşar ne diyelim
Nasıl bayıldı çarpıştılarmı yoksa birden düşüp bayıldı mı
Kalp mesajı falan da yaptılar. Topa doğru koşarken bir den düştü. Kalbi durdu diye tahmin ediyorum.
Yoo bildiğin adama top geldi yanında adam yoktu düştü bi andaİnş yaşar ne diyelim
Nasıl bayıldı çarpıştılarmı yoksa birden düşüp bayıldı mı
düşme anı falan var mı ? Merak ettim TRT 1'in kendi sitesinde geriye saramıyorumYoo bildiğin adama top geldi yanında adam yoktu düştü bi anda
kalbi durmus evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen izledim şuanYoo bildiğin adama top geldi yanında adam yoktu düştü bi anda
düşme anı falan var mı ? Merak ettim TRT 1'in kendi sitesinde geriye saramıyorum
Var ama buradan atmam uygun olmayabilir.düşme anı falan var mı ? Merak ettim TRT 1'in kendi sitesinde geriye saramıyorum
galiba kalbi durdu yere düsünce dili kactı cünkü dil direkt kacmıyo bayılınca kacıyo diye biliomAynen izledim şuan
Ama bu net dil kaçması değil aga
at bir sey olmazVar ama buradan atmam uygun olmayabilir.
atmış arkadaşgaliba kalbi durdu yere düsünce dili kactı cünkü dil direkt kacmıyo bayılınca kacıyo diye biliom
at bir sey olmaz
Aynen izledim şuan
sendeleyip düşmüş kalp krizi olabilir mi acaba ?Aynen izledim şuan
Öyle gibigaliba kalbi durdu yere düsünce dili kactı cünkü dil direkt kacmıyo bayılınca kacıyo diye biliom
at bir sey olmaz
Ya kalp krizi yada kalp durması gibi bir şeysendeleyip düşmüş kalp krizi olabilir mi acaba ?
lan cok kötü ya offsendeleyip düşmüş kalp krizi olabilir mi acaba ?