webcam işte yükseğe cıkmaya gerek yok al gitsin.Canlı ders ve normal kullanım için webcam arıyoruz bütçemiz 200 TL yardimci olabilecek varsa sevinirim belki olursa babamı ikna edip daha yükseğede alabilirim
Canlı ders ve normal kullanım için webcam arıyoruz bütçemiz 200 TL yardimci olabilecek varsa sevinirim belki olursa babamı ikna edip daha yükseğede alabilirim
kameraları bilmiyorum hocam.sadece ekstra bir para ödemeye gerek yok.millet yüzünüzü net görse ne olacakVarmı öneri
Bence hoca benim yüzümü görünce ne değişcek bunların mantığı farklıkameraları bilmiyorum hocam.sadece ekstra bir para ödemeye gerek yok.millet yüzünüzü net görse ne olacak
O kamera bendede var mikrofon sesi çok basslı ve cok kotu başka önerin varmiÇok ta kasmaya gerek yok bunu alın yüzünüz 144p de olsa görünür.A4 Tech Webcam Fiyatı, Yorumları - Trendyol
A4 Tech Webcam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Telefonunu webcam yapsana hocam 200 liran boşa gitmesin.O kamera bendede var mikrofon sesi çok basslı ve cok kotu başka önerin varmi
Bu fırsatçı köp***ler canlı ders olunca 15 tllik çöp kameraları 150 tlden satıyorlar. Bu hocalar da onlara sponsor herhalde.Telefonunu webcam yapsana hocam 200 liran boşa gitmesin.
Canlı ders ve normal kullanım için webcam arıyoruz bütçemiz 200 TL yardimci olabilecek varsa sevinirim belki olursa babamı ikna edip daha yükseğede alabilirim