Neler Yeni

Canlı Derslerde konuşamamak

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Merhabalar. Canlı derslerde mikrofon açıp konuşamıyorum hocalarımla. Okulda çok rahat konuşuyordum, her soruya cevap veriyordum ama canlı derslerde ne oluyor bilmiyorum. Konuşamıyorum. Hoca soru sorar yanlış yaparım diye endişeleniyorum. Hoca düşük vereceğim diyor. Ne yapayım arkadaşlar?

Marku

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Efe
Merhabalar. Canlı derslerde mikrofon açıp konuşamıyorum hocalarımla. Okulda çok rahat konuşuyordum, her soruya cevap veriyordum ama canlı derslerde ne oluyor bilmiyorum. Konuşamıyorum. Hoca soru sorar yanlış yaparım diye endişeleniyorum. Hoca düşük vereceğim diyor. Ne yapayım arkadaşlar?
basit gelecek ama zorla kendini konuş.

Berke Gözükara

80+ Bronze
bende aynı sekildeyim ana notlar için zorla hocam ben yapabilir miyim diyorum

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,185
İsim
Jarvis-M
hocam benim mikrofonum yok diyip 350 fps valoranta devam edin

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Bende böyleyim.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Özgüven eksikliği sesli kitap okuyabilirsin discordda tanımadıklarınla oyun gir yavaş yavaş artıcak

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Online ders öyle dostum. Sınıfta konuşsan 40 kişi var, yanlış yapsan güler geçersin en fazla o da. Ama canlı derste bütün sınıf susuyor seni dinliyor. İnsan geriliyor istemeden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
ben arkadan cyberpunk oynarken hocanın sorusunu cevaplıordum

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Hocam bunu ben de ilk başlarda yaşıyordum, gerek sınıfın soğukluğu gerek düşük sözlü kaygısı çok çekingendim. Fakat zaman geçtikçe derse katılmazsam kendime de bir şey katamayacağımı düşündüm. Bu düşünceyi kafanıza oturtursanız çok rahat konuşuyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,312
Üyeler
161,837
Son üye
utku3520