Canlı Derslerde konuşamamak

Merhabalar. Canlı derslerde mikrofon açıp konuşamıyorum hocalarımla. Okulda çok rahat konuşuyordum, her soruya cevap veriyordum ama canlı derslerde ne oluyor bilmiyorum. Konuşamıyorum. Hoca soru sorar yanlış yaparım diye endişeleniyorum. Hoca düşük vereceğim diyor. Ne yapayım arkadaşlar?
Aç mikrofonu neden açmıyorsun utancını kır her derste açıyorum bazen yanlış yaptığım oluyor ama hoca bir daha anlatınca öğreniyorum.Açmayanlar korkaktır hiçbir şey başaramaz.NET 👎
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk zamanlar konuşuyordum daha sonra hiç konuşmamaya başladım.
Mikrofon bozuk taklidi bile yaptım.
Taklit yapmaya gerek yok bence çekinmek çok saçma bir kaç kez aç alışırsın.

Özgüvenini kıracak bir durum mu oldu derste
Hatırlamıyorum. Bir kere soundpad indirmiştim. Denemek için açtım o sırada dersteydim ve mikrofon açık kalmış. Utanç bir şarkı derse gitmişti.

Merhabalar. Canlı derslerde mikrofon açıp konuşamıyorum hocalarımla. Okulda çok rahat konuşuyordum, her soruya cevap veriyordum ama canlı derslerde ne oluyor bilmiyorum. Konuşamıyorum. Hoca soru sorar yanlış yaparım diye endişeleniyorum. Hoca düşük vereceğim diyor. Ne yapayım arkadaşlar?
.

Hatırlamıyorum. Bir kere soundpad indirmiştim. Denemek için açtım o sırada dersteydim ve mikrofon açık kalmış. Utanç bir şarkı derse gitmişti.
bende bir kere bağırarak şarkı söylemiştim derste

bende böyleyim dersleri dinleyemiyorum online eğitim çok rahat limonatamı içerek bacak bacak üstüne atıp ders dinleyebiliyorsun ama verimsiz oluyor

Cevap verdiğinde arkadaşlarının ne diyeceklerini/ne düşündüklerini takma veya hocanın.Bende başlarda acaba yanlış söylersem ne düşünürler korkusuyla konuşamıyordum ama kendimi zorlayınca 1-2 kere katılım sağlayınca devamı geldi.Kendini zorla

ben de öyleydim zamanla alışıyor hocalar soru sorunca cevaplıyordum şimdi sormadan cevaplıyorum arkadaşların değiştiyse normaldir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,454
Üyeler
187,338
Son üye
harunaslan
Geri