Neler Yeni

Canlı Derslerde konuşamamak

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Merhabalar. Canlı derslerde mikrofon açıp konuşamıyorum hocalarımla. Okulda çok rahat konuşuyordum, her soruya cevap veriyordum ama canlı derslerde ne oluyor bilmiyorum. Konuşamıyorum. Hoca soru sorar yanlış yaparım diye endişeleniyorum. Hoca düşük vereceğim diyor. Ne yapayım arkadaşlar?
Aç mikrofonu neden açmıyorsun utancını kır her derste açıyorum bazen yanlış yaptığım oluyor ama hoca bir daha anlatınca öğreniyorum.Açmayanlar korkaktır hiçbir şey başaramaz.NET 👎
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk zamanlar konuşuyordum daha sonra hiç konuşmamaya başladım.
Mikrofon bozuk taklidi bile yaptım.
Taklit yapmaya gerek yok bence çekinmek çok saçma bir kaç kez aç alışırsın.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Özgüvenini kıracak bir durum mu oldu derste
Hatırlamıyorum. Bir kere soundpad indirmiştim. Denemek için açtım o sırada dersteydim ve mikrofon açık kalmış. Utanç bir şarkı derse gitmişti.

Merhabalar. Canlı derslerde mikrofon açıp konuşamıyorum hocalarımla. Okulda çok rahat konuşuyordum, her soruya cevap veriyordum ama canlı derslerde ne oluyor bilmiyorum. Konuşamıyorum. Hoca soru sorar yanlış yaparım diye endişeleniyorum. Hoca düşük vereceğim diyor. Ne yapayım arkadaşlar?
bende böyleyim dersleri dinleyemiyorum online eğitim çok rahat limonatamı içerek bacak bacak üstüne atıp ders dinleyebiliyorsun ama verimsiz oluyor

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
Hatırlamıyorum. Bir kere soundpad indirmiştim. Denemek için açtım o sırada dersteydim ve mikrofon açık kalmış. Utanç bir şarkı derse gitmişti.
Cevap verdiğinde arkadaşlarının ne diyeceklerini/ne düşündüklerini takma veya hocanın.Bende başlarda acaba yanlış söylersem ne düşünürler korkusuyla konuşamıyordum ama kendimi zorlayınca 1-2 kere katılım sağlayınca devamı geldi.Kendini zorla

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,767
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
ben de öyleydim zamanla alışıyor hocalar soru sorunca cevaplıyordum şimdi sormadan cevaplıyorum arkadaşların değiştiyse normaldir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,352
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom