Neler Yeni

Canlı Derslerde konuşamamak

ELECTUS

80+ Silver
Ben chatten cevap veriyorum hep.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben oyuna öyle bi dalıyorumki sonra hoca çağırınca direk alt tab yapıp konuşuyorum garip olan ise verdiği soruya hep doğru cevap veriyorum

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu
kanka sende bu durum tersi olması lazım esas canlı derste rahatsın konuşursun

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Eyüp Köse
Yanlış yap ama yinede derslere katıl. Zaten online derslerde çok katılımcı olmuyor, hocaların gözüne girersin.

ELECTUS

80+ Silver
Hoca konuşmamı istiyor illa.
O zaman yanlış da olsa konuşucaksın bende utanıyorum baya konuşmaya sesimden dolayı yanlış yapıcam diye değil o yüzden chattan cevap veriyorum.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
kanka sende bu durum tersi olması lazım esas canlı derste rahatsın konuşursun
Okulda çok iyiydi. Hiç çekinmiyordum. Canlı derslerde ne oluyor bilmiyorum. 8. sınıfım diye mi böyle anlamıyorum.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Merhabalar. Canlı derslerde mikrofon açıp konuşamıyorum hocalarımla. Okulda çok rahat konuşuyordum, her soruya cevap veriyordum ama canlı derslerde ne oluyor bilmiyorum. Konuşamıyorum. Hoca soru sorar yanlış yaparım diye endişeleniyorum. Hoca düşük vereceğim diyor. Ne yapayım arkadaşlar?
bizim sınıfta bi kız online derste 20. yüzyılda olduğumuzu söylemişti ondan çekinme yani çok da şey etmeye gerek yok

ELECTUS

80+ Silver
Okulda çok iyiydi. Hiç çekinmiyordum. Canlı derslerde ne oluyor bilmiyorum. 8. sınıfım diye mi böyle anlamıyorum.
Dostum bence çekinme konuş gitsin bende ilk zamanlarda konuşuyordum yanlış cevap vermiştim hoca azarlamıştı beni hiç takmamıştım bile takarsan eğer hiç konuşasın bile gelmiyor.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Dostum bence çekinme konuş gitsin bende ilk zamanlarda konuşuyordum yanlış cevap vermiştim hoca azarlamıştı beni hiç takmamıştım bile takarsan eğer hiç konuşasın bile gelmiyor.
Çoğu derste konuşurum ama sınıf hocamızın dersi (inkılap)'ta konuşmak istemiyorum. Dersi çok anlamıyorum zaten ve soruyu yanlış yaparsam hocadan çekiniyorum :(

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,767
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Merhabalar. Canlı derslerde mikrofon açıp konuşamıyorum hocalarımla. Okulda çok rahat konuşuyordum, her soruya cevap veriyordum ama canlı derslerde ne oluyor bilmiyorum. Konuşamıyorum. Hoca soru sorar yanlış yaparım diye endişeleniyorum. Hoca düşük vereceğim diyor. Ne yapayım arkadaşlar?
Banada oluyor ve olanlarda var yani
Korkma korkunu yen

arrda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,390
İsim
arda
1-2 kere konuşunca devamı kendiliğinden geliyor.Bende konuşamıyordum başlarda şimdi hiç susmuyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,355
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom