Hoca konuşmamı istiyor illa.Ben chatten cevap veriyorum hep.
O zaman yanlış da olsa konuşucaksın bende utanıyorum baya konuşmaya sesimden dolayı yanlış yapıcam diye değil o yüzden chattan cevap veriyorum.Hoca konuşmamı istiyor illa.
Okulda çok iyiydi. Hiç çekinmiyordum. Canlı derslerde ne oluyor bilmiyorum. 8. sınıfım diye mi böyle anlamıyorum.kanka sende bu durum tersi olması lazım esas canlı derste rahatsın konuşursun
bizim sınıfta bi kız online derste 20. yüzyılda olduğumuzu söylemişti ondan çekinme yani çok da şey etmeye gerek yokMerhabalar. Canlı derslerde mikrofon açıp konuşamıyorum hocalarımla. Okulda çok rahat konuşuyordum, her soruya cevap veriyordum ama canlı derslerde ne oluyor bilmiyorum. Konuşamıyorum. Hoca soru sorar yanlış yaparım diye endişeleniyorum. Hoca düşük vereceğim diyor. Ne yapayım arkadaşlar?
Dostum bence çekinme konuş gitsin bende ilk zamanlarda konuşuyordum yanlış cevap vermiştim hoca azarlamıştı beni hiç takmamıştım bile takarsan eğer hiç konuşasın bile gelmiyor.Okulda çok iyiydi. Hiç çekinmiyordum. Canlı derslerde ne oluyor bilmiyorum. 8. sınıfım diye mi böyle anlamıyorum.
Çoğu derste konuşurum ama sınıf hocamızın dersi (inkılap)'ta konuşmak istemiyorum. Dersi çok anlamıyorum zaten ve soruyu yanlış yaparsam hocadan çekiniyorumDostum bence çekinme konuş gitsin bende ilk zamanlarda konuşuyordum yanlış cevap vermiştim hoca azarlamıştı beni hiç takmamıştım bile takarsan eğer hiç konuşasın bile gelmiyor.
Banada oluyor ve olanlarda var yaniMerhabalar. Canlı derslerde mikrofon açıp konuşamıyorum hocalarımla. Okulda çok rahat konuşuyordum, her soruya cevap veriyordum ama canlı derslerde ne oluyor bilmiyorum. Konuşamıyorum. Hoca soru sorar yanlış yaparım diye endişeleniyorum. Hoca düşük vereceğim diyor. Ne yapayım arkadaşlar?