Canlı Derslerde konuşamamak

Ben chatten cevap veriyorum hep.

Ben oyuna öyle bi dalıyorumki sonra hoca çağırınca direk alt tab yapıp konuşuyorum garip olan ise verdiği soruya hep doğru cevap veriyorum

kanka sende bu durum tersi olması lazım esas canlı derste rahatsın konuşursun

Yanlış yap ama yinede derslere katıl. Zaten online derslerde çok katılımcı olmuyor, hocaların gözüne girersin.

Hoca konuşmamı istiyor illa.
O zaman yanlış da olsa konuşucaksın bende utanıyorum baya konuşmaya sesimden dolayı yanlış yapıcam diye değil o yüzden chattan cevap veriyorum.

Merhabalar. Canlı derslerde mikrofon açıp konuşamıyorum hocalarımla. Okulda çok rahat konuşuyordum, her soruya cevap veriyordum ama canlı derslerde ne oluyor bilmiyorum. Konuşamıyorum. Hoca soru sorar yanlış yaparım diye endişeleniyorum. Hoca düşük vereceğim diyor. Ne yapayım arkadaşlar?
bizim sınıfta bi kız online derste 20. yüzyılda olduğumuzu söylemişti ondan çekinme yani çok da şey etmeye gerek yok

Okulda çok iyiydi. Hiç çekinmiyordum. Canlı derslerde ne oluyor bilmiyorum. 8. sınıfım diye mi böyle anlamıyorum.
Dostum bence çekinme konuş gitsin bende ilk zamanlarda konuşuyordum yanlış cevap vermiştim hoca azarlamıştı beni hiç takmamıştım bile takarsan eğer hiç konuşasın bile gelmiyor.

Dostum bence çekinme konuş gitsin bende ilk zamanlarda konuşuyordum yanlış cevap vermiştim hoca azarlamıştı beni hiç takmamıştım bile takarsan eğer hiç konuşasın bile gelmiyor.
Çoğu derste konuşurum ama sınıf hocamızın dersi (inkılap)'ta konuşmak istemiyorum. Dersi çok anlamıyorum zaten ve soruyu yanlış yaparsam hocadan çekiniyorum :(

Merhabalar. Canlı derslerde mikrofon açıp konuşamıyorum hocalarımla. Okulda çok rahat konuşuyordum, her soruya cevap veriyordum ama canlı derslerde ne oluyor bilmiyorum. Konuşamıyorum. Hoca soru sorar yanlış yaparım diye endişeleniyorum. Hoca düşük vereceğim diyor. Ne yapayım arkadaşlar?
Banada oluyor ve olanlarda var yani
Korkma korkunu yen

1-2 kere konuşunca devamı kendiliğinden geliyor.Bende konuşamıyordum başlarda şimdi hiç susmuyorum.

Geri