canon eos 1300d webcam olarak nasıl kullanılır

blaaarp

80+
Reaksiyon skoru
9
internette çeşitli videolar gördüm bu konu ile ilgili fakat bir sonuca ulaşamadım yardımcı olabilecek varmı

EOS Webcam Utility yazılımı ile bu isteğini yerine getirebilirsin ancak DSLR aynalı makineler ile böylesi bir işi yapmak pek mantıklı değil. Zamanla sensöre zarar verirsin. Aynalı makineler videodan ziyade fotoğraf çekmek için üretilmiştir. Sensör uzun süre aktif kaldığında ısıdan ötürü sorun yaratacaktır.

EOS Webcam Utility yazılımı ile bu isteğini yerine getirebilirsin ancak DSLR aynalı makineler ile böylesi bir işi yapmak pek mantıklı değil. Zamanla sensöre zarar verirsin. Aynalı makineler videodan ziyade fotoğraf çekmek için üretilmiştir. Sensör uzun süre aktif kaldığında ısıdan ötürü sorun yaratacaktır.
eski bir kamera riskleri göze alıyorum fakat kurmayı başaramadım utility webcam programını kurdum ardından eos utility programınınıda kurdum ve kamerayı kabloyla bağladım ve programı çalıştırdım karşıma böyle bir ekran çıktı
1726822803245.png

Programını yükledikten sonra OBS indireceksiniz OBS üzerinden kamerayı ekleyeceksiniz o şekilde alabilirsiniz. Kurmuş olduğunuz programı driver gibi düşünebilirsiniz.

Programını yükledikten sonra OBS indireceksiniz OBS üzerinden kamerayı ekleyeceksiniz o şekilde alabilirsiniz. Kurmuş olduğunuz programı driver gibi düşünebilirsiniz.
kurulum programını açtım ve kurdum fakat uygulamanın çalıştırılması için bir dosya yok obs açıp kamerayı seçtiğimde görüntü yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,563
Üyeler
189,108
Son üye
sekipp
Geri