Neler Yeni

Yardım ÇARESİZİM! Bilgisayarım fazla ısınıyor.

kyagizzz

80+ Bronze
Abilerim ablalarım merhabalar forumdaki herkesten özür diledi bunalttım ama nolur yardım edin çok çaresizim. Dün akşam bu saatlerde int cafe sim indirdim.( crack) yükler yüklemez sıcaklıklar coştu. Ardından yattım saat geçti ve oyunu hemen sildim. Bu sabah valorantta girdim ve ne goriyim sıcaklık 70 i geçmezken 90 ı görmeye başladı virüs olduğunu düşünüp virüs taraması yaptım ve 19 tane buldum virüsleri silip format attım. Ama maalesef ki şimdi valorant yüklendi ve denedim sıcaklıklar gene yüksek. Ama sadece C diskinew format attım. Acaba toplam format atsam sorun düzelirmi. Ayrıca bilgisayar 3 dakika (1 er dakika) ve arada baya zaman bulunarak çalıştı bunun etkisi olabilirmi? Nasıl düzeltirim. Teknik servise sorduğumda sadece c ye atsanız çözülebilir de cozulmeyebilirde dediler? Ne yapmalıyım.

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
Hocam asus yasa msi ısınmaz diye bir şey yok ama clevo kasalar çok ısınan kasalardır
Bahsettiğiniz arkadaşlarınız düzenli bakım vs. yapmaz ise ısınması gayet normal
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam mesaj yazdığınız anda konu zaten üste çıkar.
Hocam 90'ı görmediyse gayet iyi

Biliyorum ama aynı kasa zaten önceki ve sonraki ülke kiyaslicam o yüzden markanın vs bir önemi yok bence. Dediğim gibi tamam yazarsan ben değerleri yazdigimsa üste çıksın. Yazarsan sevinirim
Hocam tamam yazmamıza gerek yok konuya mesaj atılınca zaten konu üste çıkar herkese böyle tamam yazın demenize gerek yok.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Selim yiğit
kardeşim komple herşeyi sil temiz kurulum yap. sen windows dan format atınca her şey silinmeye biliyor. virüs belli ki silinmemiş.

kyagizzz

80+ Bronze

Musa Dinç

80+ Bronze
@RaZeBoSs @DefKot abi formaadim düştü sonra gene arttı fanlar gram calisimiyor gibiydi servisle konsutum ve olmaması gerekiyormuş anormal bir durummus %20kullanimlarda bu sıcaklık servise getirin diyor. Ben hala anlamadım ilk komple formatında nasıl oldu
Kardeşim noldu ya formatla düzeliyordu hay aksi termal macunla alakalı veya soğutma ile alakası kesinlikle yok virüs çok illet bilgisayarından gitmiyor.:ROFLMAO:

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
@RaZeBoSs @DefKot abi formaadim düştü sonra gene arttı fanlar gram calisimiyor gibiydi servisle konsutum ve olmaması gerekiyormuş anormal bir durummus %20kullanimlarda bu sıcaklık servise getirin diyor. Ben hala anlamadım ilk komple formatında nasıl oldu
Hocam dediklerinizi anlamakta zorlanıyorum.
Lütfen daha sakin ve noktalama işaretlerine uyarak yazın.

kyagizzz

80+ Bronze
Kardeşim noldu ya formatla düzeliyordu hay aksi termal macunla alakalı veya soğutma ile alakası kesinlikle yok virüs çok illet bilgisayarından gitmiyor.:ROFLMAO:
Ya ben zaten yazdım soğutma vs ile ilgili olabileceğini ama ben hala ilk seferde neden olduğunu anlamadım.

Abi şöyle soyliyeyim son bir daha format aticam dedim ya attım sıcaklıklar düştü sonra tekrar arttı. Servisle konustum 2 si normal 2 si anormal olduğunu söyledi ki aralarında en bilgili insna olsugunu düşündüğüm Atakan beyinde fikri anormal olduğu yonundeydi. Fan tam çalışmıyor nie bilmiyorum otomatikteyken. Evt madem sorun soğutucu da vs başka bir şeyde. İlk başta nasıl oldu bu stres testi yapmadan nasıl duzeldi

Yani format atmama rağmen gene düzelmedi. Ben hala ilk formatta nasıl duzeldiğini anlamıyorum. Trojen vs bulaşmış olabilirmi

Abi cevap yazsam ya ne olur kafayı yedim evde valla @RaZeBoSs @Musa Dinç @Tony Reyizzz

Son düzenleme:

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
Ya ben zaten yazdım soğutma vs ile ilgili olabileceğini ama ben hala ilk seferde neden olduğunu anlamadım.

Abi şöyle soyliyeyim son bir daha format aticam dedim ya attım sıcaklıklar düştü sonra tekrar arttı. Servisle konustum 2 si normal 2 si anormal olduğunu söyledi ki aralarında en bilgili insna olsugunu düşündüğüm Atakan beyinde fikri anormal olduğu yonundeydi. Fan tam çalışmıyor nie bilmiyorum otomatikteyken. Evt madem sorun soğutucu da vs başka bir şeyde. İlk başta nasıl oldu bu stres testi yapmadan nasıl duzeldi

Yani format atmama rağmen gene düzelmedi. Ben hala ilk formatta nasıl duzeldiğini anlamıyorum. Trojen vs bulaşmış olabilirmi

Abi cevap yazsam ya ne olur kafayı yedim evde valla @RaZeBoSs @Musa Dinç @Tony Reyizzz
Hocam paranoyak mısınız ?
Verin servise çözsünler sorunuzu
Çok fazlada format atmayın.

Hocam sizde her mesajına gülme emojisi atmayın daha da tedirgin oluyor adam :)
@Musa Dinç

kyagizzz

80+ Bronze
Onu da sordum arka arkaya format atmam zarar verirmi kesinlikle vermiyecegini söyledim servise verirken ne diyeyim. Düzgün bir şey demem lazım ki bana dönüp 95 altı normal diye geri vermesinler

@Musa Dinç
Aynn oyle az önce kıyafetlerimi 10 dakika boyunca mutfakta aradım sen düşün artık kafam nasıl dolu. Salona geliyorum nie geldiğimi unutup odaya gidiyorum sonra tekrar odama donuyorum

Musa Dinç

80+ Bronze

@Musa Dinç
O kadar komik ki bu durum hiç çaba harcamıcam anlatamıyorum .

RaZeBoSs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ali Efe
Onu da sordum arka arkaya format atmam zarar verirmi kesinlikle vermiyecegini söyledim servise verirken ne diyeyim. Düzgün bir şey demem lazım ki bana dönüp 95 altı normal diye geri vermesinler
Hocam ssd'nizin ömrü kısalır.
Servise verirken sıcaklıklarım çok yüksek demeniz yeterli
Onlar gerekli bakım termal macun yenilemesi vs. Yapacaklar.

Top Bottom