Carraro Force750 VS Kron XC150

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,017
Arkadaşlar başlıktaki bisikletlerin ikiside temiz. 2.el almayı düşünüyorum sizce bu ikisinden hangisini alayım. Şehir içinde sağa sola gitmek için istiyorum. Nerden baksanız 10 yıldır bisiklet sürmüyorum. Ona göre yardımcı olur musunuz lütfen.

Carraro hidrolik kron v fren muhtemelen,10 yıldır sürmüyorsanız v fren tercih edin derim.
Hocam kronda da hidrolik disk fren var özellikleri neredeyse aynı sadece marka farkı ve görünüş farkı falan var işte. Bide Bianchi Speed 8400 var. Aslında bianchi küçüklüğümden beri kafamda hep sağlam marka olarak kalmış. Bu nasıldır sizce bilginiz var mı.

Hocam kronda da hidrolik disk fren var özellikleri neredeyse aynı sadece marka farkı ve görünüş farkı falan var işte. Bide Bianchi Speed 8400 var. Aslında bianchi küçüklüğümden beri kafamda hep sağlam marka olarak kalmış. Bu nasıldır sizce bilginiz var mı.
Vites marka modelleri aynı mı kronla?Bianchinin fiyatı ne kadar?

Vites marka modelleri aynı mı kronla?Bianchinin fiyatı ne kadar?
Vitesler Shimano yazıyor ama onlarda kendi içerisinde ayrılıyorlar galiba. Kronda sihmano altus torney xt falan yazıyor tam hatırlamıyom. Bianchi görünüş olarak bile daha temiz jantları daha büyük ona 1800tl yazmış sıfırları piyasa da kalmamış gaiba fiyat bilgisi bulamadım ama satıcı en az 3,500tl sıfırı diyor. Pazarlıkla 1,5 a bırakır galiba ama kronu da 1400e bırakıyor son fiyat işte kafam karıştı iyice :D

Vitesler Shimano yazıyor ama onlarda kendi içerisinde ayrılıyorlar galiba. Kronda sihmano altus torney xt falan yazıyor tam hatırlamıyom. Bianchi görünüş olarak bile daha temiz jantları daha büyük ona 1800tl yazmış sıfırları piyasa da kalmamış gaiba fiyat bilgisi bulamadım ama satıcı en az 3,500tl sıfırı diyor. Pazarlıkla 1,5 a bırakır galiba ama kronu da 1400e bırakıyor son fiyat işte kafam karıştı iyice :D
Shimano altus tourney vitesten daha iyi altus almanız daha iyi olacaktır.2. Ele yanaşmak yerine sıfır alın derim.Kron daha mantıklı gibi.

Shimano altus tourney vitesten daha iyi altus almanız daha iyi olacaktır.2. Ele yanaşmak yerine sıfır alın derim.Kron daha mantıklı gibi.
Sıfır fiyatları da yüksek baya ya bisiklete o kadar vermek istemem o parayı vereceksem elektrikli bisiklet falan alırım yani.

2018'de aldığım Kron XC150'yi kullanıyorum sorun varsa alırım.
Bu arada iki yılda hiç parça değişikliği yapmadım, bu aralar ön arttırıcıda bir sıkıntı oluştu, ön arttırıcıyı 2'ye atarken zorlanıyorum, 1 ve 3'te sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,152
Üyeler
197,142
Son üye
Mr.Paladin
Geri