🔥İndirim Casio A158WA-1DF kod ile 888TL

Reaksiyon skoru
44
Sepette prime kodu ile birlikte 888TL'ye geliyor.

28323.webp

Kupon çoğu kişide yok, hepsiburada'da kuponsuz halinden daha iyi fiyata düşmüştü.

bu fiyatlara zilyon tane akıllı saat ve bileklik var. Tarz meselesi mi bilmiyorum ama bana dokunmatik telefonlar çıktıktan sonra tuşlu telefon kullanmak gibi geliyor bu olay.

bu fiyatlara zilyon tane akıllı saat ve bileklik var. Tarz meselesi mi bilmiyorum ama bana dokunmatik telefonlar çıktıktan sonra tuşlu telefon kullanmak gibi geliyor bu olay.
Birinin ömrü 2 3 sene iken bunun tek pil ömrü 7 sene o şekilde düşün...

saatimizde akılsız olsun be reis. huawei saatte bileklikte kullandım. sanal ekrandan sıkılıyor insan. zaten akıllı saatler hayati işlevler katmıyor hayatımıza. Kaç adım attığını bilsen ne bildirim gelse ne. Benim için casiolar ve otomatik saatler daha keyifli. huawei yi şarj etmez oldum.

casio’yu sokağa atsam birinin kolunda duran o akıllı saatlerden daha çok dayanır.

F91W mi bu mu?

Geri