- Reaksiyon skoru
- 132
Linkteki ürünler sepette KOMBIN200 koduyla 200 TL düşüyor çok satan ikonik modeller 600 küsür liralara geliyor en düşük fiyattan sıralayıp bakabilirsiniz 1k altı birçok model var
Bu sitenin adı nedir?
nakit - kendi geliştirdiğim proje, reklam amaçlı değildir hiçbir bir gelir elde etmiyorum.Bu sitenin adı nedir?
hocam güzel düşünmüşsün eline sağlık shopier için de böyle kampanya var mı merak ettimnakit - kendi geliştirdiğim proje, reklam amaçlı değildir hiçbir bir gelir elde etmiyorum.
sol üstteki saati severim şimdi alıp taksam kaçak takmışım gibi vibe vereceği için almıyorumLinkteki ürünler sepette KOMBIN200 koduyla 200 TL düşüyor çok satan ikonik modeller 600 küsür liralara geliyor en düşük fiyattan sıralayıp bakabilirsiniz 1k altı birçok model var
Alıntıyı görüntüle
f91w kim çakma desin ki hocam herkes sever aksine.sol üstteki saati severim şimdi alıp taksam kaçak takmışım gibi vibe vereceği için almıyorumkahrolsun toplumsal olgular
Çakma Rolex almıyorsun dostum zaten 800-900 liralık saatler bunlarsol üstteki saati severim şimdi alıp taksam kaçak takmışım gibi vibe vereceği için almıyorumkahrolsun toplumsal olgular
kaç yıl önce bi heves almıştım lise sondum o sıra altıüstü sınava gircem sınavdan çıkana kadar sahte muamelesi çekti 20 ye mi aldın falan o günden sonra zerre takmadım / bulunduğum şehirden dolayı kesin d.bakır bi kurtulamadımf91w kim çakma desin ki hocam herkes sever aksine.
isterse 200 olsun 10 tl ye çakma geziniyor buradaÇakma Rolex almıyorsun dostum zaten 800-900 liralık saatler bunlar![]()
Travmaya bakkaç yıl önce bi heves almıştım lise sondum o sıra altıüstü sınava gircem sınavdan çıkana kadar sahte muamelesi çekti 20 ye mi aldın falan o günden sonra zerre takmadım / bulunduğum şehirden dolayı kesin d.bakır bi kurtulamadım
isterse 200 olsun 10 tl ye çakma geziniyor burada![]()
%100 sahtemi?
teşekkürler, şuan shopier için herhangi bir kampanya gözükmüyor.hocam güzel düşünmüşsün eline sağlık shopier için de böyle kampanya var mı merak ettim