SadeceSeyf
80+ Gold
Küfür mü o ?iq 5 falana
Küfür mü o ?iq 5 falana
Ben de 20:50'de sipariş verdim fakat başka şehirde ve randevulu teslimat yok. Bakalım neler olacak... En azından umarım sizin ürününüz vaktinde ulaşır, geri çekilmez.Ben ankaradayım randevulu mu hızlı mı ne teslimat var ya onunla verdim siparişi geçen bir siparişte bu şekilde veren kişilere sipariş teslim edildiğini okumuştum hazır premium var kullanayım dedim.
Ben ankaradayım randevulu mu hızlı mı ne teslimat var ya onunla verdim siparişi geçen bir siparişte bu şekilde veren kişilere sipariş teslim edildiğini okumuştum hazır premium var kullanayım dedim.
7 Mart Sal, 20:50
Ben ankaradayım randevulu mu hızlı mı ne teslimat var ya onunla verdim siparişi geçen bir siparişte bu şekilde veren kişilere sipariş teslim edildiğini okumuştum hazır premium var kullanayım dedim.
Faturası da kesildi arkadaşlar, buradan iptal olmazsa bir bilgi vereyim
Premium üyelere hızlı ya da randevulu tam hatırlamıyorum saat seçtiğimiz şekilde sipariş verince sanırım indirimli de olsa siparişi iptal etmiyor hepsiburada olur da bu şekilde sipariş vermediği için iptal edilenler olursa bu senaryo bir yazıcı siparişinde yaşandı ben de telegramda ki bir grupta gördüm aynı gün ya da hızlı randevulu adını tam hatırlamıyorm sipariş verenlere ürün gitmiş bu senaryoya göre randevulu sipariş vermek en mantıklısı
Merak edenler olur ben 1 tane aldım aç gözlülüğe karşıyım zamanında bununla sınandım konuyu da iptal olur hepsiburada sürekli iptal ediyor diye açmadım bu sefer.
Ha küfür ha hakaret ne farkı var uyarı doğru sonuçta?Küfür mü o ?
randevulu sipariş nerede oluyo zahmet olmazsa ss atar mısın hepsiburada satıcılı bir ürünü satın almaya çalıştım bende çıkmadı ( premium var )Ben ankaradayım randevulu mu hızlı mı ne teslimat var ya onunla verdim siparişi geçen bir siparişte bu şekilde veren kişilere sipariş teslim edildiğini okumuştum hazır premium var kullanayım dedim.
7 Mart Sal, 20:50
Faturası da kesildi arkadaşlar, buradan iptal olmazsa bir bilgi vereyim
Premium üyelere hızlı ya da randevulu tam hatırlamıyorum saat seçtiğimiz şekilde sipariş verince sanırım indirimli de olsa siparişi iptal etmiyor hepsiburada olur da bu şekilde sipariş vermediği için iptal edilenler olursa bu senaryo bir yazıcı siparişinde yaşandı ben de telegramda ki bir grupta gördüm aynı gün ya da hızlı randevulu adını tam hatırlamıyorm sipariş verenlere ürün gitmiş bu senaryoya göre randevulu sipariş vermek en mantıklısı
Merak edenler olur ben 1 tane aldım aç gözlülüğe karşıyım zamanında bununla sınandım konuyu da iptal olur hepsiburada sürekli iptal ediyor diye açmadım bu sefer.
bu arkadaşı bizzat ben roparladım çoğu mesajı böyle aşağılıyıcı ve agresif kontrol etmenizi rica ediyorum hocamHa küfür ha hakaret ne farkı var uyarı doğru sonuçta?
PekiHa küfür ha hakaret ne farkı var uyarı doğru sonuçta?
teşekkürler bakalımBen de 20:50'de sipariş verdim fakat başka şehirde ve randevulu teslimat yok. Bakalım neler olacak... En azından umarım sizin ürününüz vaktinde ulaşır, geri çekilmez.
şimdi rastgele hepsiburada ürünlerini ekledim ama çıkmadı ekran görüntüsü eklediğim yerden tarih ve saat seçtim ek bir bölüm oluyor işaretlediğim yerde.randevulu sipariş nerede oluyo zahmet olmazsa ss atar mısın hepsiburada satıcılı bir ürünü satın almaya çalıştım bende çıkmadı ( premium var )
ilerleme varmıteşekkürler bakalım
şimdi rastgele hepsiburada ürünlerini ekledim ama çıkmadı ekran görüntüsü eklediğim yerden tarih ve saat seçtim ek bir bölüm oluyor işaretlediğim yerde.
Kargoya verilen arkadaşta ilerleme var mı?
evet ben de denedim demekki bazı ürünlerde çıkıyoteşekkürler bakalım
şimdi rastgele hepsiburada ürünlerini ekledim ama çıkmadı ekran görüntüsü eklediğim yerden tarih ve saat seçtim ek bir bölüm oluyor işaretlediğim yerde.
Kargoya verilen arkadaşta ilerleme var mı?
Faturası kesildi. Kargo durumu iseilerleme varmı