Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Casper 200Hz Monitör 187TL

frix

80+
Ben ankaradayım randevulu mu hızlı mı ne teslimat var ya onunla verdim siparişi geçen bir siparişte bu şekilde veren kişilere sipariş teslim edildiğini okumuştum hazır premium var kullanayım dedim.

Ben ankaradayım randevulu mu hızlı mı ne teslimat var ya onunla verdim siparişi geçen bir siparişte bu şekilde veren kişilere sipariş teslim edildiğini okumuştum hazır premium var kullanayım dedim.

7 Mart Sal, 20:50

Faturası da kesildi arkadaşlar, buradan iptal olmazsa bir bilgi vereyim
Premium üyelere hızlı ya da randevulu tam hatırlamıyorum saat seçtiğimiz şekilde sipariş verince sanırım indirimli de olsa siparişi iptal etmiyor hepsiburada olur da bu şekilde sipariş vermediği için iptal edilenler olursa bu senaryo bir yazıcı siparişinde yaşandı ben de telegramda ki bir grupta gördüm aynı gün ya da hızlı randevulu adını tam hatırlamıyorm sipariş verenlere ürün gitmiş bu senaryoya göre randevulu sipariş vermek en mantıklısı
Merak edenler olur ben 1 tane aldım aç gözlülüğe karşıyım zamanında bununla sınandım :) konuyu da iptal olur hepsiburada sürekli iptal ediyor diye açmadım bu sefer.
Ben de 20:50'de sipariş verdim fakat başka şehirde ve randevulu teslimat yok. Bakalım neler olacak... En azından umarım sizin ürününüz vaktinde ulaşır, geri çekilmez.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,051
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Kerem Çavuş

7 Mart Sal, 20:50

Faturası da kesildi arkadaşlar, buradan iptal olmazsa bir bilgi vereyim
Premium üyelere hızlı ya da randevulu tam hatırlamıyorum saat seçtiğimiz şekilde sipariş verince sanırım indirimli de olsa siparişi iptal etmiyor hepsiburada olur da bu şekilde sipariş vermediği için iptal edilenler olursa bu senaryo bir yazıcı siparişinde yaşandı ben de telegramda ki bir grupta gördüm aynı gün ya da hızlı randevulu adını tam hatırlamıyorm sipariş verenlere ürün gitmiş bu senaryoya göre randevulu sipariş vermek en mantıklısı
Merak edenler olur ben 1 tane aldım aç gözlülüğe karşıyım zamanında bununla sınandım :) konuyu da iptal olur hepsiburada sürekli iptal ediyor diye açmadım bu sefer.
randevulu sipariş nerede oluyo zahmet olmazsa ss atar mısın hepsiburada satıcılı bir ürünü satın almaya çalıştım bende çıkmadı ( premium var )

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
Kadir
Ben de 20:50'de sipariş verdim fakat başka şehirde ve randevulu teslimat yok. Bakalım neler olacak... En azından umarım sizin ürününüz vaktinde ulaşır, geri çekilmez.
teşekkürler bakalım
randevulu sipariş nerede oluyo zahmet olmazsa ss atar mısın hepsiburada satıcılı bir ürünü satın almaya çalıştım bende çıkmadı ( premium var )
şimdi rastgele hepsiburada ürünlerini ekledim ama çıkmadı ekran görüntüsü eklediğim yerden tarih ve saat seçtim ek bir bölüm oluyor işaretlediğim yerde.

Ekler

• Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    64.8 KB · Hit: 252
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Beyler birinin kargo çıkmış yola
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açık artırma yapan varsa katıldım :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet şahin
Satan olursa dm den görüşelim :D

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Kerem Çavuş
teşekkürler bakalım

şimdi rastgele hepsiburada ürünlerini ekledim ama çıkmadı ekran görüntüsü eklediğim yerden tarih ve saat seçtim ek bir bölüm oluyor işaretlediğim yerde.
evet ben de denedim demekki bazı ürünlerde çıkıyo

Top Bottom