Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Casper 200Hz Monitör 187TL

EmirCamon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Emir
Dm'den bana ölü fiyattan iki tane sarın bakalım tekliflerinizi bekliyorum ciddiyim. :)

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Bi bakıştık

Ekler

• PXL_20230307_222315188.MP.jpg
    PXL_20230307_222315188.MP.jpg
    2.7 MB · Hit: 151

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,280
İsim
Kadir
Sırf büyüzden İstanbula taşınacam varya bu gidişle
Ben ankaradayım randevulu mu hızlı mı ne teslimat var ya onunla verdim siparişi geçen bir siparişte bu şekilde veren kişilere sipariş teslim edildiğini okumuştum hazır premium var kullanayım dedim.
Malesef gerçek
Hepsiburada randevulu teslimat yapılan siparişleri (Malesef İstanbul'da sadece )) daha hızlı kargoya verildikleri için cok şanslılar.
Ben ankaradayım randevulu mu hızlı mı ne teslimat var ya onunla verdim siparişi geçen bir siparişte bu şekilde veren kişilere sipariş teslim edildiğini okumuştum hazır premium var kullanayım dedim.
Tam sipariş saati nedir acaba?
7 Mart Sal, 20:50
Hızlı teslimat dediğiniz randevulu teslimat mı

Faturası da kesildi arkadaşlar, buradan iptal olmazsa bir bilgi vereyim
Premium üyelere hızlı ya da randevulu tam hatırlamıyorum saat seçtiğimiz şekilde sipariş verince sanırım indirimli de olsa siparişi iptal etmiyor hepsiburada olur da bu şekilde sipariş vermediği için iptal edilenler olursa bu senaryo bir yazıcı siparişinde yaşandı ben de telegramda ki bir grupta gördüm aynı gün ya da hızlı randevulu adını tam hatırlamıyorm sipariş verenlere ürün gitmiş bu senaryoya göre randevulu sipariş vermek en mantıklısı
Merak edenler olur ben 1 tane aldım aç gözlülüğe karşıyım zamanında bununla sınandım :) konuyu da iptal olur hepsiburada sürekli iptal ediyor diye açmadım bu sefer.

Çağrı Yılmaz

80+ Silver

7 Mart Sal, 20:50

Faturası da kesildi arkadaşlar, buradan iptal olmazsa bir bilgi vereyim
Premium üyelere hızlı ya da randevulu tam hatırlamıyorum saat seçtiğimiz şekilde sipariş verince sanırım indirimli de olsa siparişi iptal etmiyor hepsiburada olur da bu şekilde sipariş vermediği için iptal edilenler olursa bu senaryo bir yazıcı siparişinde yaşandı ben de telegramda ki bir grupta gördüm aynı gün ya da hızlı randevulu adını tam hatırlamıyorm sipariş verenlere ürün gitmiş bu senaryoya göre randevulu sipariş vermek en mantıklısı
Merak edenler olur ben 1 tane aldım aç gözlülüğe karşıyım zamanında bununla sınandım :) konuyu da iptal olur hepsiburada sürekli iptal ediyor diye açmadım bu sefer.
Hayırlı olsun hocam

SadeceSeyf

80+ Gold
Sen yorum yapmıyorsun ki çingenlik çıkartıyorsun. Zoruna gidiyorsa böyle durumlar kapattır hesabını dostum. 187 TL den alan adamlara iptal olur inş ne demek IQ 5 falan mı senin
Sevgili @Mehmet Yılmaz Bu cümlenin neresinde küfür ve argo var ?

Top Bottom