Ben ankaradayım randevulu mu hızlı mı ne teslimat var ya onunla verdim siparişi geçen bir siparişte bu şekilde veren kişilere sipariş teslim edildiğini okumuştum hazır premium var kullanayım dedim.
Ben ankaradayım randevulu mu hızlı mı ne teslimat var ya onunla verdim siparişi geçen bir siparişte bu şekilde veren kişilere sipariş teslim edildiğini okumuştum hazır premium var kullanayım dedim.
7 Mart Sal, 20:50
Faturası da kesildi arkadaşlar, buradan iptal olmazsa bir bilgi vereyim
Premium üyelere hızlı ya da randevulu tam hatırlamıyorum saat seçtiğimiz şekilde sipariş verince sanırım indirimli de olsa siparişi iptal etmiyor hepsiburada olur da bu şekilde sipariş vermediği için iptal edilenler olursa bu senaryo bir yazıcı siparişinde yaşandı ben de telegramda ki bir grupta gördüm aynı gün ya da hızlı randevulu adını tam hatırlamıyorm sipariş verenlere ürün gitmiş bu senaryoya göre randevulu sipariş vermek en mantıklısı
Merak edenler olur ben 1 tane aldım aç gözlülüğe karşıyım zamanında bununla sınandım
konuyu da iptal olur hepsiburada sürekli iptal ediyor diye açmadım bu sefer.