Neler Yeni

Casper excalibur alinir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Abdullah
Yukari linkini biraktigim laptopu almayi dusunuyorum fakat bazi yerlerde casper alinmaz tarzi kotu yorumlar var ve bu benim kafami karistirdi isin kotu yani bu yorumlar bir neden belirtmemis bu algi neden olusmus olabilir veya sizin bildiginiz bi sikinti yasandi mi ya da bu yorumlari ciddiye almali miyim o kadar para verip de hayal kirikligina ugramak istemiyorum yardimci olabilir misiniz

bekir.440

80+
Dostum servisi pek iyi değil aynı fiyata farklı cihazlara bakın.

Rufus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
912
İsim
Rufus
2 tane Excalibur modeli kullandım hiçbir sıkıntı çıkmadı daha önce casper'ın ürnünü kullanmayıp niternette gördüğü yorumlara bakarak alma diyenleri takma

Master61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa KIZILKAN
Dostum bilgisayar güzel ama arkdaşimin dedi gbi servisi kötü

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Çağan Cafer Taran
Yukari linkini biraktigim laptopu almayi dusunuyorum fakat bazi yerlerde casper alinmaz tarzi kotu yorumlar var ve bu benim kafami karistirdi isin kotu yani bu yorumlar bir neden belirtmemis bu algi neden olusmus olabilir veya sizin bildiginiz bi sikinti yasandi mi ya da bu yorumlari ciddiye almali miyim o kadar para verip de hayal kirikligina ugramak istemiyorum yardimci olabilir misiniz
Dostum sen o yorumlara bakma sadece kötüleme amacıyla yazılmış şeylerdir ama sen yinede iyi düşün taşın ona göre bir şey alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 tane Excalibur modeli kullandım hiçbir sıkıntı çıkmadı daha önce casper'ın ürnünü kullanmayıp niternette gördüğü yorumlara bakarak alma diyenleri takma
Ben de takmamak istiyorum fakat o kadar para verince icimde suphe kalmasin istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monster öneririm servis açısından gerçekten çok iyi (y)
Acikcasi monster ve excalibur arasinda kaldin ama suan casperin sitesinde indirim oldugu icin daha iyi sistemi daha uygun fiyata alabiliyorum eger casperin bu yorumlari asilsizsa casper degil gercekten bi sorun varsa o zaman monster alacagim

Death Mark

80+ Bronze
Hayır Casper'in ürünlerinden mümkünse uzak durun. Bir sorun çıktığı vakit başınızı çok ağrıtırlar.

xoycg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Orhan Kibar
Instagram
@xoycg
Casper'ın servisinden gayet memnunum ama laptop işinde bence çoook gerideler her ay başka bir sorunu çıkıyordu laptopun 2-3 ayda bir servise gidip gidip geldi laptop Allahtan servis herşeyi ücretsiz çözdü ama cihazlar sorunlu uzun soluklu kullanım için önermem. Neyseki laptobu satıp güzel bir sistem aldım.

Death Mark

80+ Bronze
Bu bas agritmadan kasit olarak sure mi ilgisizlik mi karsina cikan fatura mi bunu biraz acabilir misin
Ürünleri son derece fiyat performans olmaktan çıktı. Misal sorunlu bir parçayı değiştirmeye götürseniz o soruna yönelmek yerine başka bir parçayla uğraşır hatta bir şey yok diyip geri yollayından tut bir çok kusurlu modelli ürün kullanıcıların şikayetlerinden firma günyüzüne çıkamaz oldu.
Mağlum hal böyle olunca müşterilerine olan eski güvenini kaybetti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Abdullah
Casper'ın servisinden gayet memnunum ama laptop işinde bence çoook gerideler her ay başka bir sorunu çıkıyordu laptopun 2-3 ayda bir servise gidip gidip geldi laptop Allahtan servis herşeyi ücretsiz çözdü ama cihazlar sorunlu uzun soluklu kullanım için önermem. Neyseki laptobu satıp güzel bir sistem aldım.
Cikariklari excalibur artik geride olmadiklarini kanitlar cinste bu fiyat araliginda (5000-7000) alinabilecek en iyiler arasinda bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,761
Üyeler
163,218
Son üye
Harun Tosuntaş
Top Bottom