Cpu w kısıtlaması ile sıcaklık sorunu çözülebilir. Bu fiyatlara alıcağın hiçbir laptop bu sıcaklıkların alltında çalışmıcak. 60 70 bin vermiceksen. Odan havasız sıcaktır. laptop hava çıkış yerleri açık olsun ve düz zeminde kullan. cpu ya watt kısıtlaması ile ısıyı düşürebilirsin.herkese teşekkür ediyorum konuyu kapatıyorum. Biradaha bakmam caspera asus olacağım ben de ..
bakın dedikleriniz doğru cpu ve gpu'yu kısıtlayabilirim. İade etmemin tek sebebi ısı değerleri değil. Laptobun rezalet bir ses sistemi var . YouTube dan video izlerken patlıyor. sırf bu yüzden kulaklık takıp videoyu izlemeye devam ettim. 50 bin TL ye çok daha iyi laptop bulunabileceğini düşünüyorum. belki 5060 olmaz 4060 olur. Caper'ın servisi de çok kötü. ramin normal olmadığını söylüyorum. bakım yaptık biz problem görmüyoruz diyor. 100 derece gören ram mi olur Allah aşkınaCpu w kısıtlaması ile sıcaklık sorunu çözülebilir. Bu fiyatlara alıcağın hiçbir laptop bu sıcaklıkların alltında çalışmıcak. 60 70 bin vermiceksen. Odan havasız sıcaktır. laptop hava çıkış yerleri açık olsun ve düz zeminde kullan. cpu ya watt kısıtlaması ile ısıyı düşürebilirsin.
Hocam en kötü ram değiştirirsiniz. Zaten garantisi var. Ram ddr5 lerde ısınıyor. yeni alcağınız 100 derece olmaz 90 olur ama yine ısınacak. Yeni nesil 5000 serisi olan gpu parasına 4060 almak bana göre mantıksız. Servis Tr de iyi olan bir servis söyleyin. Asus demeyin Asus ve Acer aynı servis. Ses konusuna bir şey diyemem. 50k ya aldıysanız gidip 4060 model almak bence saçmalık. 44k ya falan aldıysanız ses dışında diğer herşeyden kısıp aynı paraya daha düşük sistemli laptop alıcaksınız. O da sorunlu olmucağının garantisi yok. Yine de tercih sizin. 44k ya aldıysanız o paraya şuan için daha iyisi yok bence. Kötüleyenler ya 70 80 binlik laptop kullanıyor. Ya da Eski modellere kafaya takıp bilmeden konuşanlar.bakın dedikleriniz doğru cpu ve gpu'yu kısıtlayabilirim. İade etmemin tek sebebi ısı değerleri değil. Laptobun rezalet bir ses sistemi var . YouTube dan video izlerken patlıyor. sırf bu yüzden kulaklık takıp videoyu izlemeye devam ettim. 50 bin TL ye çok daha iyi laptop bulunabileceğini düşünüyorum. belki 5060 olmaz 4060 olur. Caper'ın servisi de çok kötü. ramin normal olmadığını söylüyorum. bakım yaptık biz problem görmüyoruz diyor. 100 derece gören ram mi olur Allah aşkına
Berbat bir ürün en önemli özelliği 5060i ucuza vermesi. Onda da timespy skoru dahil 4060tan hallice.(11.8k timespy graphic rezillik.)Çöp oğlu çöp urunlere 5 kuruş vermeyin sogutma zaten yok bitişik fan mi kaldi 2018deydi bu tasarim.noname,yazilimsiz updatesiz cihaz almayin diye bas bas bağırıyorum.Konu sahibinin pismanligini yasamayin.bakın dedikleriniz doğru cpu ve gpu'yu kısıtlayabilirim. İade etmemin tek sebebi ısı değerleri değil. Laptobun rezalet bir ses sistemi var . YouTube dan video izlerken patlıyor. sırf bu yüzden kulaklık takıp videoyu izlemeye devam ettim. 50 bin TL ye çok daha iyi laptop bulunabileceğini düşünüyorum. belki 5060 olmaz 4060 olur. Caper'ın servisi de çok kötü. ramin normal olmadığını söylüyorum. bakım yaptık biz problem görmüyoruz diyor. 100 derece gören ram mi olur Allah aşkına
Sizde gerçekten bir G870 takıntılık durumu var. G870 kullandınız mı hiç ? Bence sizin Casper konularına girmeniz yasaklanmalı. 4060 skorundan hallice olma sebebi her şeyinin 4060 modeli ile aynı olması tek fark 115W'a çıkarmışlar onu da çekmiyor zaten. Bir de ddr5 farkı var. Buna niye şaşırdınız anlamadım. Biz bu laptopu zaten 44K fiyata öneriyoruz, 50K ve üzerine çok daha iyi modeller bulunabilir.Berbat bir ürün en önemli özelliği 5060i ucuza vermesi. Onda da timespy skoru dahil 4060tan hallice.(11.8k timespy graphic rezillik.)Çöp oğlu çöp urunlere 5 kuruş vermeyin sogutma zaten yok bitişik fan mi kaldi 2018deydi bu tasarim.noname,yazilimsiz updatesiz cihaz almayin diye bas bas bağırıyorum.Konu sahibinin pismanligini yasamayin.
Youtubeda sağda solda cihazı onerenlere yazarsaniz mesajinizi silip engellerler oyle kalirsiniz.Onlar tikladiginiz linkteki komisyonu alıp devam eder siz magdur kalirsiniz yazik.
Bu noname casper monster gamegaraj vs ssd ve rami kendileri ekliyor.Maliyet kaygisina crucialin en ucuz versiyonlarini takiyolar onlar da isinip cortluyor.Hpnin giriş seviyesi victus16sinda bile sk hynix ram ve kioxianin xg8 7000/6000lik "dram"li ssd var.Noname almayin aldirmayin.
Ddr5 ram isiniyor diyenlere aldirmayin benimki de ddr5 ve 70 dereceyi geçmiyor.
Fiyatına göre yorum yaparsak alınır. 5060 modelini 44K için, 4060 modelini de 29 30K bandında önerdim ben.casper alinmazki
115W bu model, 4060 olan 105W.Bu modelin toplam çektiği watt ne kadar?
Gamegaraj laptopumla 45watt ile maks 78 derece ile her oyunu oynuyorum. Turbo modda maks 86 görüyor fakat fps olarak değişen yok. Bence sende bir watt limitli denemelisin.
Bu %100 cihaztv göndermesi.Bazilari gibi odana klima takip 8 fanlı sogutucuda kullanmicaksan iade
Hocam 49 50K'ya Gamegaraj önerilir. 44K gibi fiyata ben G870 öneririm ama üstüne gamegaraj daha mantıklı. Ekran kartları farklı bile olsa Slayer'in işlemcisi daha iyi ve daha fazla crossload var onlarda. 5000 serisi laptopların çoğu 86 derece ekran kartı 90 derece işlemci görür ama onu söyleyeyim.Evet videolarını izledim ve kendisine mail attım servise götürebilirsin dedi sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Casper'ın fiyatı çok cazipti 49 bine 5060 ve 64gb Ram ve 2tb ssd olduğu için almış bulundum
Fiyatına göre yorum yaparsak alınır. 5060 modelini 44K için, 4060 modelini de 29 30K bandında önerdim ben.
115W bu model, 4060 olan 105W.
Bu %100 cihaztv göndermesi.
Hocam 49 50K'ya Gamegaraj önerilir. 44K gibi fiyata ben G870 öneririm ama üstüne gamegaraj daha mantıklı. Ekran kartları farklı bile olsa Slayer'in işlemcisi daha iyi ve daha fazla crossload var onlarda. 5000 serisi laptopların çoğu 86 derece ekran kartı 90 derece işlemci görür ama onu söyleyeyim.
Watt limitli kullanıyorum. Kullanmaz isem maks 86 işlemci ekran kartıda 85 felan görüyor. Fakat limitli ve limitsiz hiçbir fark yok fps olarak. Daha önceki konularda 90 gördüğünü yazmıştım onlar anlık oyuna girerken oluyor daha sonra uzun sabit 76-77 derece cpu ve gpu@Yamaha MT-09 Değerler güzel. CihazTV'nin videosunda dereceler daha yüksek o yüzden onu kaynak alarak söyledim.
Alıntıyı görüntüle
Güzel yapmışsınız oyunlarda fark olmaz, Vada gibi skor takıntılı arkadaşlar için söylemem gerekirse onlarda oynama yapar. Render süresi de değişebilir.Watt limitli kullanıyorum. Kullanmaz isem maks 86 işlemci ekran kartıda 85 felan görüyor. Fakat limitli ve limitsiz hiçbir fark yok fps olarak. Daha önceki konularda 90 gördüğünü yazmıştım onlar anlık oyuna girerken oluyor daha sonra uzun sabit 76-77 derece cpu ve gpu