Çözüldü✓ casper excalibur m.e27fhd-g hata

Oyuncu1

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba ben monitörü yeni aldım ama geçen haftalarda monitörde saçma sapan hatalar almaya başladım. Tam düzeldi derken bugün yine saçma sapan hatalar almaya başladım. Zaten video olarak yükleyeceğim. Sizce bunun sebebi nedir ?

Ekler

• WhatsApp Image 2023-10-12 at 00.36.10.jpeg
    WhatsApp Image 2023-10-12 at 00.36.10.jpeg
    45.1 KB · Hit: 35
  • WhatsApp Image 2023-10-12 at 00.35.10.jpeg
    WhatsApp Image 2023-10-12 at 00.35.10.jpeg
    22.4 KB · Hit: 34
Tavsiyen nedir yeni monitörde. Bu sorun ilerler mi? Çünkü sık sık karşılaştığım bir sorun değil aslında. Sadece 2 kez böyle bir sorun ile karşılaşıyorum. O da ses kayıt uygulamasına girince oldu.
Panel sorunlu kanka direk iade et hiç uğraşma bu monitörden çeken insan çok fazla

Tavsiyen nedir yeni monitörde. Bu sorun ilerler mi? Çünkü sık sık karşılaştığım bir sorun değil aslında. Sadece 2 kez böyle bir sorun ile karşılaşıyorum. O da ses kayıt uygulamasına girince oldu.
cihazı alalı ne kadar oldu ?

Yani hocam siz istemişsiniz monitör hakkında en az 1 forum sayfasına girseydiniz alınmayacağını bilmeniz gerekirdi.Olursa direk para iadesi al ürün değil.

Yani öyle bir sorun yok. Mesela gosthing testlerinde vs sorun çıkmadı. Ayrıca masaüstünde oyunlarda da aynı şekil sorun yok sadece 1 kere bir siteye girdim gösterişli yazı teması oluşturmak için o zaman hata verdi bir de dün işte ses kayıt uygulamasını açtım orada böyle hatalar verdi.
anladım muhtemelen sorun çıkartacaktır monitör kökten sıkıntılı zaten
Post automatically merged:

Yani hocam siz istemişsiniz monitör hakkında en az 1 forum sayfasına girseydiniz alınmayacağını bilmeniz gerekirdi.Olursa direk para iadesi al ürün değil.
Öyle diyorsunda ürünün çok olumlu puanı var. Birde ben alırken forumlara vs o kadar bakmadım sadece ürün yorumlarına vs baktım

Yani öyle bir sorun yok. Mesela gosthing testlerinde vs sorun çıkmadı. Ayrıca masaüstünde oyunlarda da aynı şekil sorun yok sadece 1 kere bir siteye girdim gösterişli yazı teması oluşturmak için o zaman hata verdi bir de dün işte ses kayıt uygulamasını açtım orada böyle hatalar verdi.

Öyle diyorsunda ürünün çok olumlu puanı var. Birde ben alırken forumlara vs o kadar bakmadım sadece ürün yorumlarına vs baktım
Hocam o yorumdakilerin gördükleri ilk monitör bu olabilir.Cahil insanların yorumları onlar.

umarım sıkıntı çıkarmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,510
Üyeler
190,922
Son üye
Nurunalenur
Geri