Arkadaşlar merhaba ben monitörü yeni aldım ama geçen haftalarda monitörde saçma sapan hatalar almaya başladım. Tam düzeldi derken bugün yine saçma sapan hatalar almaya başladım. Zaten video olarak yükleyeceğim. Sizce bunun sebebi nedir ?
Çok da ucuz değil ama şimdi bu hata tam olarak nedir?Ucuz etin yahnisi yenmez
Panel sorunlu kanka direk iade et hiç uğraşma bu monitörden çeken insan çok fazlaÇok da ucuz değil ama şimdi bu hata tam olarak nedir?
Panel sorunlu kanka direk iade et hiç uğraşma bu monitörden çeken insan çok fazla
cihazı alalı ne kadar oldu ?Tavsiyen nedir yeni monitörde. Bu sorun ilerler mi? Çünkü sık sık karşılaştığım bir sorun değil aslında. Sadece 2 kez böyle bir sorun ile karşılaşıyorum. O da ses kayıt uygulamasına girince oldu.
3 aya yakın.cihazı alalı ne kadar oldu ?
anladım muhtemelen sorun çıkartacaktır monitör kökten sıkıntılı zaten3 aya yakın.
anladım muhtemelen sorun çıkartacaktır monitör kökten sıkıntılı zaten
Öyle diyorsunda ürünün çok olumlu puanı var. Birde ben alırken forumlara vs o kadar bakmadım sadece ürün yorumlarına vs baktımYani hocam siz istemişsiniz monitör hakkında en az 1 forum sayfasına girseydiniz alınmayacağını bilmeniz gerekirdi.Olursa direk para iadesi al ürün değil.
Hocam o yorumdakilerin gördükleri ilk monitör bu olabilir.Cahil insanların yorumları onlar.Yani öyle bir sorun yok. Mesela gosthing testlerinde vs sorun çıkmadı. Ayrıca masaüstünde oyunlarda da aynı şekil sorun yok sadece 1 kere bir siteye girdim gösterişli yazı teması oluşturmak için o zaman hata verdi bir de dün işte ses kayıt uygulamasını açtım orada böyle hatalar verdi.
Post automatically merged:
Öyle diyorsunda ürünün çok olumlu puanı var. Birde ben alırken forumlara vs o kadar bakmadım sadece ürün yorumlarına vs baktım
umarım sıkıntı çıkarmazYani öyle bir sorun yok. Mesela gosthing testlerinde vs sorun çıkmadı. Ayrıca masaüstünde oyunlarda da aynı şekil sorun yok sadece 1 kere bir siteye girdim gösterişli yazı teması oluşturmak için o zaman hata verdi bir de dün işte ses kayıt uygulamasını açtım orada böyle hatalar verdi.
Post automatically merged:
Öyle diyorsunda ürünün çok olumlu puanı var. Birde ben alırken forumlara vs o kadar bakmadım sadece ürün yorumlarına vs baktım