- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi ben arayacağım ve iade işlemleri için talepte bulunacağım.
umarım sıkıntı çıkarmaz
umarım sıkıntı çıkarmaz
iade alacaklarını düşünmüyorum ama bi deneŞimdi ben arayacağım ve iade işlemleri için talepte bulunacağım.
Evet ama iade raporu ile hepsiburada alabilir. tabi ki uğraştırabilir. Ben buraya yazayımda aynı durumda olan arkadaşlar bilgilensin. Arkadaşlar ürünü istanbul a kargolamanız gerek sonra servis size iade raporu gönderecek siz de aldığınız firmaya ileteceksiniz ve onlar da iade edecek. ben hepsiburada da aldım 21 gün diyorlar.iade alacaklarını düşünmüyorum ama bi dene
Bende QHD modelini kullanıyorum 2. ekran olarak hiçbir sorun yaşamadım, her söylenene inanma ürün çok kaliteli bir şey değil ama çokda dandik değil. Fabrika hatası olabilir senin sorunun, her firmada olan bir şey.Yani öyle bir sorun yok. Mesela gosthing testlerinde vs sorun çıkmadı. Ayrıca masaüstünde oyunlarda da aynı şekil sorun yok sadece 1 kere bir siteye girdim gösterişli yazı teması oluşturmak için o zaman hata verdi bir de dün işte ses kayıt uygulamasını açtım orada böyle hatalar verdi.
Post automatically merged:
Öyle diyorsunda ürünün çok olumlu puanı var. Birde ben alırken forumlara vs o kadar bakmadım sadece ürün yorumlarına vs baktım
Kanka diyorum ya aman aman bişey değil zaten ama hatanın nedeni nedir onu anlamadım. Açıkçası servisse göndersem mi yoksa direkt iade mi etsem bilemedim. İşlemler çok uzun sürüyor. Hatta şu mesajı yazarken bile uğraşıyorum. Arkadaşlar Casper ın Antalya servisi, İstanbul avrupa sevisi ve hepsiburada ile görüştüm. Onlar bana servis iade raporu almam gerektiğini söylüyor ama Antalya servisi, İstanbul avrupa sevisleri beni fabrikaya yönlendiri. Yani merkez servis. Merkez servis ise bana ürünün sadece değişimi yapılır diyor. Rapor vermiyoruz diyor. Anladığım kadarıyla herkes başından savıyor. Kesinlikle tavsiye etmem.Bende QHD modelini kullanıyorum 2. ekran olarak hiçbir sorun yaşamadım, her söylenene inanma ürün çok kaliteli bir şey değil ama çokda dandik değil. Fabrika hatası olabilir senin sorunun, her firmada olan bir şey.
Arkadaşlar en son noktayı atayım ve benim gibi sorun yaşayanlar da yararlansın. Artık onlarca kez Casper ı aramam üzerine müşteri hizmetleri bana biz rapor vermiyoruz hepsiburadaya gidin ve aynen böyle diyin demesinin üzerine hepsiburadayı aradım ve aynen söyledim. Onlar da ürünü gönderin dedi biz bakacaz ve iade yapacaz dediler. Ben bugün kargoya verdim umarım iade olur ve bir sorun çıkmaz. Bu arada Aras kargo saat kaçta transfere başlıyor bileniniz varsa yazabilir mi ?umarım sıkıntı çıkarmaz