Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
? Foruma konu açan birisiyle böyle konuşamazsınız.Benimle dalga mı geçiyorsun sen ?
? Foruma konu açan birisiyle böyle konuşamazsınız.Benimle dalga mı geçiyorsun sen ?
Sorunu yok ama amd daha güçlü.İntelin sorunu ne peki? Ben bu sistem işini hiç bilmiyorum da.
Ben de anlamadım neden öyle söylediğini.? Foruma konu açan birisiyle böyle konuşamazsınız.
Şimdi bu hazır sistem beni bir kaç yıl götürebilir mi? 5 yıl ömür istiyorum sadece bunun için. Yüksek ve orta ayarlarda.Sorunu yok ama amd daha güçlü.
O arkadaş biraz fanboy, sisteme gelecek olursak bana pahalı gibi geldi.Ben de anlamadım neden öyle söylediğini.
böyle sistem toplarsan 10 15 yıl götürür düzgün kullanırsan.Ben de anlamadım neden öyle söylediğini.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi bu hazır sistem beni bir kaç yıl götürebilir mi? 5 yıl ömür istiyorum sadece bunun için. Yüksek ve orta ayarlarda.
Beyinsiz misin sen? Adamın bilgisi yok ki soruyor. Adam bilmiyor gelip adama kızıyorsun beyinsiz gibi. Bansa ban anasını satayım! Bilgisi olmayan insanlarla böyle konuşmaya hakkınız yok. Sana "bunu öneriyorum çok iyi" veya "alın arkadaşlar kaçırmayın" gibi bir şey dememiş?Benimle dalga mı geçiyorsun sen ?
evet?Benimle dalga mı geçiyorsun sen ?
Marka alma hele casper hiç alma kalitesiz modellerden birisidir.-ATX Z490 Z Serisi peki anakart olarak bu daha iyi mi?
Teşekkür ederimBeyinsiz misin sen? Adamın bilgisi yok ki soruyor. Adam bilmiyor gelip adama kızıyorsun beyinsiz gibi. Bansa ban anasını satayım! Bilgisi olmayan insanlarla böyle konuşmaya hakkınız yok. Sana "bunu öneriyorum çok iyi" veya "alın arkadaşlar kaçırmayın" gibi bir şey dememiş?