Ramlerin mhz ve cl değerleri nedir ve 32 gb derken ( 2x16 ) olarak mı takacaksınızhttps://www.casper.com.tr/ozellestir?code=E60B.107F-DQ70X-WRE&id=460547
Arkadaşlar birkaç çizim uygulaması için alacağım, bunu yanı sıra boş vakitlerimde oyun oynamak istiyorum. Arkadaşlar fiyatına göre özellikleri nasıl, özelleştirmelerim şunlar.
-i7-10700F İşlemci
-FreeDOS
-Mikro ATX B460 B Serisi
-NVIDIA® GeForce® RTX 3070 8 GB 256 Bit GDDR6
-RGB 240mm Kapalı Sıvı Soğutma
-32GB DDR4
-1TB NVME SSD
-850 Watt 80+ Gold
-1200 Mbps 802.11 b/g/n - AC
Trol amaçlı yazdım duyara gerek yok.? Foruma konu açan birisiyle böyle konuşamazsınız.
Konuşma tarzına dikkat et biri gelip buraya konu açıyorsa böyle konuşamazsın.Benimle dalga mı geçiyorsun sen ?
Var. Ki bu yaptığımız da duyar falan değil.Trol amaçlı yazdım duyara gerek yok.
Sizin gibi bilmem kaç kişi yazdı sonuna gülücük koymayınca anlaşılmıyor güldürü amaçlı yaptım kusura bakmayın.Konuşma tarzına dikkat et biri gelip buraya konu açıyorsa böyle konuşamazsın.
Ama 10 kişinin aynı mesajı yazması ne ?Konuşma tarzına dikkat et biri gelip buraya konu açıyorsa böyle konuşamazsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var. Ki bu yaptığımız da duyar falan değil.
Asla alınmaz o sistemin 12000TLye daha iyisi toplanır psu markasız olduğu için çöp anakart kötü kasa çöphttps://www.casper.com.tr/ozellestir?code=E60B.107F-DQ70X-WRE&id=460547
Arkadaşlar birkaç çizim uygulaması için alacağım, bunu yanı sıra boş vakitlerimde oyun oynamak istiyorum. Arkadaşlar fiyatına göre özellikleri nasıl, özelleştirmelerim şunlar.
-i7-10700F İşlemci
-FreeDOS
-Mikro ATX B460 B Serisi
-NVIDIA® GeForce® RTX 3070 8 GB 256 Bit GDDR6
-RGB 240mm Kapalı Sıvı Soğutma
-32GB DDR4
-1TB NVME SSD
-850 Watt 80+ Gold
-1200 Mbps 802.11 b/g/n - AC
oradaki sistemler yüksek bütçede her zaman berbat oluyorHazır sistem alın hocam. Casper vs bulaşmayın çok pahalı oluyor. İncehesap itopya gamegaraj gaminggen bakın bence.
Kimse orda dalga mı geçiyorsun gibi bir şey dememiş, o üsluba sahip kişi sen olduğun için sen uyarılıyorsun.Sizin gibi bilmem kaç kişi yazdı sonuna gülücük koymayınca anlaşılmıyor güldürü amaçlı yaptım kusura bakmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama 10 kişinin aynı mesajı yazması ne ?
psu fsp hydro serisi galibaAnakart kötü, psu markası yok, bu fiyata daha iyisi toplanır.
dostum psu fsp hydro serisi fotoğraftan anladığım kadarıylaAsla alınmaz o sistemin 12000TLye daha iyisi toplanır psu markasız olduğu için çöp anakart kötü kasa çöp
oradaki sistemler yüksek bütçede her zaman berbat oluyor
Bu bütčede hazır sistem? itopya?Hazır sistem alın hocam. Casper vs bulaşmayın çok pahalı oluyor. İncehesap itopya gamegaraj gaminggen bakın bence.
Aynen çok saçma kendisi toplarsa çok daha ucuzBu bütčede hazır sistem? itopya?
Kendisi intel işlemci görünce parladı sakin olun.Konuşma tarzına dikkat et biri gelip buraya konu açıyorsa böyle konuşamazsın.