Ürün 3 saat önce elime ulaştı kutuyu video alarak açtım.Kutusunun siyah bantları daha önce sökülüp tekrar yapıştırılmış.Kutuyu açtıktan sonra sarj kablosu herhangi bir poşette değildi. Bilgisayar açık bir poşet koruma ile geldi ara ekran koruyucu bez gibi bir şey yoktu. Teşhir veya daha önce biri alıp tekrar iade etmiş gibi bir urun geldi bana ama emin olamadım diger arkadasların durum nedir ? Onun haricinde kurulumu vb yaptım . Ölü piksel testi yaptım ses driver ve ekran kartı driviri sitesinden yukleyin daha iyi ve rahat oluyor . Kasasını epey begendim g770 serisinden cok cok kaliteli geldi. Klavyeler asus tuf serilerine gore daha basit gelsede akıcı ve kullanıslı umarım cabuk bozulması .Kasa G870 serisi ile epey premium olmus ekran parlaklıgı 250 nit olanlara gore daha kaliteli geldi. Tasarımı da hosuma gitti. Şuan için bir sorun yok gibi uretim tarihi 8 ayın 2023 diyor garanti fatura tarihine gore oluyor degil mi bilgisi olan var mı ? 250 tl indirim gelmiş 1 gun beklemek icin degecek bir rakam degil tabii ki ama tutarlı fiyat verseler daha iyi olurdu tabi.
Ram 2x 16 gb geliyor bu duruma çok sevindim ilk fırsatta altını açıp ssd kontrolude yapacagım yazılım işlemleri bitince excalibur control center ara yüzüde gayet basit kullanıslı olmus.