Değişim iste, belki değiştirirler.aygıt yöneticisi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
10 mayıs tarihli, adama crucial olan model gitmiş işte bizim şansımıza exceria g2
Değişim iste, belki değiştirirler.aygıt yöneticisi
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
10 mayıs tarihli, adama crucial olan model gitmiş işte bizim şansımıza exceria g2
değişim değilde 1k lık kupon falan yapsalar okeyimDeğişim iste, belki değiştirirler.
öyle öyle annemde de bende de telefonları var tanamen aynı sıkıntıları yaşıyoruz dokunmatiği berbat mesela kendi kendine bir yerlere giriyon birilerini arıyor saçma sapan yan sanayi ekran kullanılmış gibi hataları oluyor bide yeniden başlattığında tamamen şansa bağlı olarka ya hızlı açılıp geri tekrar yeniden başlatana kadar jet gibi çalışıyo yada açılırken 3 fps gibi kasarak açılıyo ve tekrar yeniden başlatana kadar sana cehennemi yaşatıyor via x20 ve x30 plus modellerinde yaşıyoruz yani özetle hiç sevmediğim bi marka güncelleme konusunda katılmıyorum çünkü 1 kez sistem güncellemesi bi kaç kez de yazılım güncellemesi vs yayınladılar ama çokta üstünde durulmuyor yaniCasper da çalıştım sürekli yeni nesil leptoptalarda menteşe ve kasa yeri kırılıyor ya garanti bitmeden önce ya garanti bittikten sonra.
Yani kasaları berbat ötesi kronik belli yerden gidiyor yani bizim burda Arap var menteşeleri yapıştırıyor sürekli.
Kimseye tavsiye etmiyorum driver bile almak meseleydi bir ara şuan nasıl bilmiyorum.
Eskilerde ses kartı arızası mevcuttu telefonlarında sürekli kasma mevcut Zaten güncelleme almıyor.
Tabletleri günlük garantiye göndermekten bir hoş oluyorduk.
Keşke sağlam uretseler.
Kötülemek istemiyorum ama işin doğrusu bu yani.
Benimde G2aygıt yöneticisi
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
trendyol artık güzel bi kupon verir artıkBenimde G2
Burda ki arkadaş indirimden önce aldığı için galiba onun ssd'sini değiştirmeden yollamışlar, indirimli alanlara g2 yolluyorlar...aygıt yöneticisi
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
seve seve alıcam o kuponu kaçarları yokBurda ki arkadaş indirimden önce aldığı için galiba onun ssd'sini değiştirmeden yollamışlar, indirimli alanlara g2 yolluyorlar...
Dün trendyola ssd modeli sordum bana işlemci bilgisi verdi... kaçamak cevap veriyorlar
Ben iade etmeyi düşünmüyorum G2 gelirse, elimde SSD var fazladan. Bu fiyatlara bu özelliklerde PC bir daha düşer mi bilmiyorum. Riske de atmak istemiyorum iade edip. Belki değişim talep ederim bilgi alıp SSD si düzgün olanı yollicaklarsa.seve seve alıcam o kuponu kaçarları yok
monster kat kat daha iyi bundan o derece anakartı problemli.Neden Casper sevilmiyor ? ve bu modelin kasası monster da ki gibi leş mi ?
önerdiğin tulpar hangisi bi link atar mısınmonster kat kat daha iyi bundan o derece anakartı problemli.