50-150 TL üzülecek adamın bu miktardaki laptopla işi ne bu nasıl ironi
1 lira daha düşsün iptal edeceğim.
50-150 TL üzülecek adamın bu miktardaki laptopla işi ne bu nasıl ironi
Kargoya verildi miAlıntıyı görüntüle
1 lira daha düşsün iptal edeceğim.
evetKargoya verildi mi
Ne durum da şuan ? Sebebini öğrendin mi ?
Yok hocam işin esprisi daha gelmesini bekliyorumNe durum da şuan ? Sebebini öğrendin mi ?
Korkuttun moruq la, iade etmeyi düşünüyordum. Windows yüklerken patladıysan, gerisini hayal edemiyorum diye.Yok hocam işin esprisi daha gelmesini bekliyorum
Fan diyince, dün araştırdım lazım olan varsa düşük bütçeli fanlar bir işe yaramıyormuş onu gördüm. Max 3-4 derece oynatıyor ve daha çok toz toplamaya sebebiyet veriyor. Onun yerine https://www.trendyol.com/tuneex/lap...seltici-altlik-ayarlanabilir-celik-p-63326048 bu standı kullanmak daha mantıklı. Veya bende para bol derseniz AMAZON bu linkte ki soğutucu 20 dereceye kadar fark veriyor.Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Yıllardır aynı anda Asus ve Monster marka laptoplar kullandım. 6 ayda bir bakımını yaparsan ve altında güzel bir soğutucu ile kullanırsan uzun ömürlü gider. Her laptop ısınıyor malesef bir masaüstü olamıyorlar. İkisini aynı anda kullanan insanlar bilir.
Casper marka bilgisayarlar genelden anakartları çok dandik kullandığı için sorun yaşatıyordu. Bunu Excalibur serisiyle bir nebze aştığını düşünüyorum.
Laptopta konforlu bir oyun keyfi almak istiyorsanız, oyun oynarken eliniz kasasına değmesin ve sizden biraz uzak olsun. 4060 laptopa niyetlenip bunu uygun bulup elinde artan parası olanlar için LENOVO LEGION R25I-30 24.5" tavsiyedir. Fiyatı da şuan gayet uygun.
o kadar büyük bir fana gerek yokKorkuttun moruq la, iade etmeyi düşünüyordum. Windows yüklerken patladıysan, gerisini hayal edemiyorum diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fan diyince, dün araştırdım lazım olan varsa düşük bütçeli fanlar bir işe yaramıyormuş onu gördüm. Max 3-4 derece oynatıyor ve daha çok toz toplamaya sebebiyet veriyor. Onun yerine https://www.trendyol.com/tuneex/lap...seltici-altlik-ayarlanabilir-celik-p-63326048 bu standı kullanmak daha mantıklı. Veya bende para bol derseniz AMAZON bu linkte ki soğutucu 20 dereceye kadar fark veriyor.
Burada da amazonda ki yüksek yorumlu fanların karşılaştırılması var.
Firmaların nakit ihtiyacı var eskisi gibi kredibilite yok üreticilerde aynı şekilde piyasada nakit sıkıntısı varbu laptop fiyatları niye düştü pat diye ya