- Bütçe
- 300
Görselde paylaştım. Hdd takılan yerleri çektim. 128 veya 256 gb ssd önerisi bekliyorum. Yanlış bir şey almak istemiyorum. Casper marka laptop 8gb ram var. Modelini bilmiyorum.
Bu içime sinmedi hocam. Ama bilmiyorum markasını. Fiyatıda ucuz. Sıkıntı çıkarmasın bana.FURY E-sport 256 Gb 550mb-500mb/s Sata3 2,5 Gaming Ssd
FURY E-sport 256 Gb 550mb-500mb/s Sata3 2,5 Gaming Ssdwww.teknolojibayi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bunu alabilirsin hocam.
ksinlikle almayın berbat bir ssd pişman olursunuz attığım 10 kat iyidir şu tenekeden.Bu içime sinmedi hocam. Ama bilmiyorum markasını. Fiyatıda ucuz. Sıkıntı çıkarmasın bana.
Bende bunu buldum. Bu nasıl?
çKingston A400 240 GB (SA400S37/240G) SSD
Kingston A400 SSD SA400S37/240G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Reyis sen moderatör falan mısın. Kendime almıyacağım birine alacağım. Bir kez daha al dersen hemen alacağım şimdi.ksinlikle almayın berbat bir ssd pişman olursunuz attığım 10 kat iyidir şu tenekeden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam güvenin bana alın. Beğenmezseniz sizden aynı paraya geri alayım söz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu teneke A400e para vermeyin ama.
Direk al.Reyis sen moderatör falan mısın. Kendime almıyacağım birine alacağım. Bir kez daha al dersen hemen alacağım şimdi.
Moderatör değilim yaReyis sen moderatör falan mısın. Kendime almıyacağım birine alacağım. Bir kez daha al dersen hemen alacağım şimdi.
Tamam reyis. Sağolasın. Alıyorum.Direk al.
Tamamdır gelince söylersin formatını da atarız windows vs kurarız.Tamam reyis. Sağolasın. Alıyorum.
Ben atabiliyorum format. O yönden sıkıntım yok. Ama sistemi kuruncs unutmazsam söylerim buradan.Tamamdır gelince söylersin formatını da atarız windows vs kurarız.
Tamamdır güle güle kullan. Bu arada Kingston A400 önermememin sebebi aşırı derecede Firmware arızası var birden elinde kalmayacağının garantisi yok yani.Ben atabiliyorum format. O yönden sıkıntım yok. Ama sistemi kuruncs unutmazsam söylerim buradan.
Anladım. Sağol.Tamamdır güle güle kullan. Bu arada Kingston A400 önermememin sebebi aşırı derecede Firmware arızası var birden elinde kalmayacağının garantisi yok yani.