Neler Yeni

Çözüldü✓ 1-2 TB Bütçeye Uygun Sata SSD Önerisi

Limited.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Necmettin Erbakan
bilgisayarı donanım arşivi vasıtasıyla aldım birkaç parçayı upgrade edip merak edene
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikinci elden vs. satıp direkt 2tb falan alsanız iyi olmaz mı sizin için uğraşırım derseniz öyle yapın en sağlıklısı öyle olur çünkü. ama yine de öneri isterseniz sata kısmında samsung 870 evo 1tb alabilirsin. sağlam malzeme sıkıntı çıkarmaz ama fiyatı biraz fazla.
hocam aslında kalmasını istiyorum uğraşmak istemiyorum çünkü hevesli olduğum dönemler çok geride kaldı.Ev-iş modundayım eve gelince takılıyorum sadece pcde birkaç saat.Ekstra bir tane daha iyi olurdu

Kingston kc3000
hocam çok pahalı bu da

Bünyamina

80+ Platinum
Bak bu video sana ışık tutar.

Bünyamina

80+ Platinum

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
ismail sağlam
bilgisayarı donanım arşivi vasıtasıyla aldım birkaç parçayı upgrade edip merak edene

hocam aslında kalmasını istiyorum uğraşmak istemiyorum çünkü hevesli olduğum dönemler çok geride kaldı.Ev-iş modundayım eve gelince takılıyorum sadece pcde birkaç saat.Ekstra bir tane daha iyi olurdu

hocam çok pahalı bu da
geçen sene 13000e sistem aldım daha sistemim gelmeden abdullah reis bu sistemi paylaştı abimin kartıyla almıştım iptal et bunu al dedim sana ceza olsun bekle dedim beklemedin dedi iptal etmedi 1000 liram orda hiç oldu birde abdullah reisin attığı sistemdeki psuda daha iyiydi
ben o bin lira için sabah 9 gece 1 çalışıyordum o zaman :) bazı haklar helal edilmez...

Bünyamina

80+ Platinum

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
ismail sağlam
Yeni bir bilgi iyidir. Gen4 m2 kullanabilir sorun yok sadece pcie 3.0 gen3 hızı alır.
1900 liraya kioxia 1tb gen4 ssd vardı eylül ayında alacaktım forumdan birisi kullanamazsın dediği için almamıştım

Bünyamina

80+ Platinum
1900 liraya kioxia 1tb gen4 ssd vardı eylül ayında alacaktım forumdan birisi kullanamazsın dediği için almamıştım
Pcie 4.0 destekli ekran kartını nasıl pcie 3.0 da kullanabiliyorsak mantık olarak düşün aynı.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
ismail sağlam
Pcie 4.0 destekli ekran kartını nasıl pcie 3.0 da kullanabiliyorsak mantık olarak düşün aynı.
daha sonra ihtiyacım kalmadı acıkcası 1000mbit nete geçtim bi oyun oynayacağım zaman ötekini silip bi lavabo molası veriyorum oynamak istediğim oyun açılmış oluyor :D

Limited.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Necmettin Erbakan
Anakartın modelinde şu şekilde bir ibare var:
  • 1 x PCIe 3.0 x16, 1 x PCIe 3.0 x1
Anakart dönüştürücü kabul ediyorsa dönüştürücü ile beraber m2 ssd almaktan yana kullanmak istiyorum.indirimde ya da bu bütçeye uygun anakartıma uygun en iyi seçeneği bilmek isterim

Bünyamina

80+ Platinum
Anakartın modelinde şu şekilde bir ibare var:
  • 1 x PCIe 3.0 x16, 1 x PCIe 3.0 x1
Anakart dönüştürücü kabul ediyorsa dönüştürücü ile beraber m2 ssd almaktan yana kullanmak istiyorum.indirimde ya da bu bütçeye uygun anakartıma uygun en iyi seçeneği bilmek isterim
Önerdiğim dönüştürücü ve m2 ssd yi alabilirsin.

Top Bottom