Birde 2 3 taksit koyucam
Tn panel almayın aldırmayın hocamThinlerain 144Hz Monitör 24 inç 1920 x 1080P Bilgisayar Monitörü HDMI/DisplayPort / 144 Hz / 2 ms/VESA/USB, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Thinlerain 144Hz Monitör 24 inç 1920 x 1080P Bilgisayar Monitörü HDMI/DisplayPort / 144 Hz / 2 ms/VESA/USB, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Marka hakkında en ufak bilgim yok sadece ucuz diye koyuyorum oyun oynayacakasn 75hz 7msden uzak dur yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
600 TL daha koyarsan bu varRampage RM-244S FLASH 24" 200Hz 1ms CSOT VA Full HD Freesync RGB Pivot PC Flat Oyuncu Monitörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage RM-244S FLASH 24" 200Hz 1ms CSOT VA Full HD Freesync RGB Pivot PC Flat Oyuncu Monitörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam kısaca bu taksit nasıl oluyor dersenBunu bilmiyordum teşekkür ederim bakayım biraz
Tamamdir anladım teşekkür ederim tekrardanTn panel almayın aldırmayın hocam
+ rampage alanın parasına saygısı yoktur
Hocam kısaca bu taksit nasıl oluyor dersen
Alıcıya bütün ücret ilk başta sahibinden havuzu tarafından veriliyor.
Sonra siz taksitleri sahibinden.com'a ödüyorsunuz.
Anlatabilmişimdir umarım.
Ne demek hocam ben teşekkür ederimTamamdir anladım teşekkür ederim tekrardan
zaten tercih edilmemesi gerekn iki model bütçesi çok kısıtlı 75hz 7msden daha iyidir diye attımTn panel almayın aldırmayın hocam
+ rampage alanın parasına saygısı yoktur
Hocam kısaca bu taksit nasıl oluyor dersen
Alıcıya bütün ücret ilk başta sahibinden havuzu tarafından veriliyor.
Sonra siz taksitleri sahibinden.com'a ödüyorsunuz.
Anlatabilmişimdir umarım.
Yani hocam haklısınız 2 k ya bukadar ama 2. El daha iyi bulursunuzzaten tercih edilmemesi gerekn iki model bütçesi çok kısıtlı 75hz 7msden daha iyidir diye attım