Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 18,562
harley de waterproffBu cat botta %100 su gecirmez yazıyor gecen aldığımız Harley - Davidson Versay da yazmıyor, icimden onu iptal edip bunu almak geldi ama bilemedim.
Hava almıyor. Harley ve Cat botlar bot amacına uygun değil zaten tarz için. Göre tex olmayan botlar su geçirir ve ayağı ısırmaz. Özellikle Harleyin Jim gibi fermuarlı modelleri ciddi su geçiriyor.hocam bu botlar nasıl hava alıyor bence çok rahatsız edici duruyor hiç giymedim ama almak istiyorum fakat hava alması konusunda şüphelerim var şuan lowa zephyr gtx bot kullanıyorum
Sahte değil. Harley ve Cat'in isim hakları yeşil kundura diye bir firmaya ait. Yurtdışına göre daha uyguna üretiyorlar haliyle biraz daha kalitesiz oluyor. Aynı bantta üretmeye kalksalar 3-4 bin den aşağı botları olmaz.İyi ve büyük markaların ayakkabılarında buçuklu numara olur bunlar bence türkiyede üretilen dandik ve sahte ürünler
Buçuklu numaralar var
![]()
Shop Boots on Sale - Work & Casual Shoes | CAT US
Discover unbeatable shoe sales at CAT US. Shop durable boots, sneakers & work shoes for men and women-all built for performance, comfort & lasting wear.www.catfootwear.com
Amazon.com : Cat Footwear
www.amazon.com
buçuklu numara var mı yoksa SAHTESahte değil. Harley ve Cat'in isim hakları yeşil kundura diye bir firmaya ait. Yurtdışına göre daha uyguna üretiyorlar haliyle biraz daha kalitesiz oluyor. Aynı bantta üretmeye kalksalar 3-4 bin den aşağı botları olmaz.
Hocam yeşil kundurayı araştırın. Uzun uzun açıklama yapmak istemiyorum.buçuklu numara var mı yoksa SAHTE
ÜRETİMİN KALIBI FARKLI OLMAZ