🔥İndirim Cat Bruıser 2.0. Bot 1100₺

Bu cat botta %100 su gecirmez yazıyor gecen aldığımız Harley - Davidson Versay da yazmıyor, icimden onu iptal edip bunu almak geldi ama bilemedim.

hocam bu botlar nasıl hava alıyor bence çok rahatsız edici duruyor hiç giymedim ama almak istiyorum fakat hava alması konusunda şüphelerim var şuan lowa zephyr gtx bot kullanıyorum

hocam bu botlar nasıl hava alıyor bence çok rahatsız edici duruyor hiç giymedim ama almak istiyorum fakat hava alması konusunda şüphelerim var şuan lowa zephyr gtx bot kullanıyorum
Hava almıyor. Harley ve Cat botlar bot amacına uygun değil zaten tarz için. Göre tex olmayan botlar su geçirir ve ayağı ısırmaz. Özellikle Harleyin Jim gibi fermuarlı modelleri ciddi su geçiriyor.

İyi ve büyük markaların ayakkabılarında buçuklu numara olur bunlar bence türkiyede üretilen dandik ve sahte ürünler

Buçuklu numaralar var

Son düzenleme:
İyi ve büyük markaların ayakkabılarında buçuklu numara olur bunlar bence türkiyede üretilen dandik ve sahte ürünler

Buçuklu numaralar var

Sahte değil. Harley ve Cat'in isim hakları yeşil kundura diye bir firmaya ait. Yurtdışına göre daha uyguna üretiyorlar haliyle biraz daha kalitesiz oluyor. Aynı bantta üretmeye kalksalar 3-4 bin den aşağı botları olmaz.

Sahte değil. Harley ve Cat'in isim hakları yeşil kundura diye bir firmaya ait. Yurtdışına göre daha uyguna üretiyorlar haliyle biraz daha kalitesiz oluyor. Aynı bantta üretmeye kalksalar 3-4 bin den aşağı botları olmaz.
buçuklu numara var mı yoksa SAHTE

ÜRETİMİN KALIBI FARKLI OLMAZ

Geri