Einstein
80+ Platinum
Dahası
Nasıl fiyat farkı yok?pek fiyat farkı yok almışken cat8 alacağım
Nasıl fiyat farkı yok?pek fiyat farkı yok almışken cat8 alacağım
Kardeşim cat8 kabloyu ne yapacaksın sen cat6 bile yeter sana ben bile 8 gigabit internetim var ben bile cat7 kullanıyorum onunda sebebi cat6 1 gigabite kadar desteklediği için bu kadar masrafa gerek yok ya cat6 yada cat7 al.Arkadaşlar merhaba 3 adet cat8 kablo alacağım 2 adet 1 metre 1 adet 2 metre olacak şekilde ugreen aldığımda 1k gibi bir fiyat ortaya çıkıyor.
https://www.teknostore.com/bix-cat8-40gbps-veri-aktarim-2000mhz-stp-ethernet-kablosu-1-metre-2902
Bende bu linktekini buldum ancak alınır mı alınmaz mı bilemedim düşüncelerinizi yorumlara bekliyorum.
internet hızım 1000mbps 50upload
Hocam çok fiyat farkı olmadığı için cat8 almak istiyorum modem masamda zaten kısa alsam kafi olacak.Kardeşim cat8 kabloyu ne yapacaksın sen cat6 bile yeter sana ben bile 8 gigabit internetim var ben bile cat7 kullanıyorum onunda sebebi cat6 1 gigabite kadar desteklediği için bu kadar masrafa gerek yok ya cat6 yada cat7 al.
kardeşim gerek yok ama internetin o kadar desteklemiyor bile boşa para vermekten başka hiçbir şey değil en kötü cat7 al tamam derim de cat8 fazlaya kaçar paranı gereksiz değerlendirmiş olursun karar senin kararın.Buyrun dostlar fiyata bakın bence pek bir fiyat farkı yok ve attığın kablo 5 metre (1.5m olanı ile benim attığım cat8 aynı fiyat) ihtiyacım yok o kadara birde kablo saklamaya uğraşmak istemiyorum.Bix Cat8 40Gbps Veri Aktarım 2000MHz STP Ethernet Kablosu 1 Metre
Bix Cat8 40Gbps Veri Aktarım 2000MHz STP Ethernet Kablosu 1 Metrewww.teknostore.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam çok fiyat farkı olmadığı için cat8 almak istiyorum modem masamda zaten kısa alsam kafi olacak.
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için hocamkardeşim gerek yok ama internetin o kadar desteklemiyor bile boşa para vermekten başka hiçbir şey değil en kötü cat7 al tamam derim de cat8 fazlaya kaçar paranı gereksiz değerlendirmiş olursun karar senin kararın.