Yardım Catar pro vs redragon m808

Msnsj

80+
Reaksiyon skoru
5
Catar pro 115 TL redragon ise 133 sizce hangisi alınır catar pro nun kablosu dandik gibi geldi birde küçük ama redragon ise örgü kablo bilemedim sizce hangisi katar pro 220 IPS redragon ise 200

Redragon kablosu eşofman ipi ile aynı, kablosu birbirine giriyor iyi değil kablosu bende var m808
İki fareyi de kullandım
Eime küçük gelmişti katar pro ve sağ tıkı çok yumuşaktı yanlışlıkla basabiliyordum onun dışında iyiydi ama elime uymadığı için iade etmiştim. Katar pronun kablosu normal örgülü falan değil düz usb şarj kablosu gibi bu eksi yön sayılabilir.
Sonra m808 almıştım gaming gen den onun da kablosu kötü ve skatezleri bir zaman sonra soyuluyor. m808 elime güzel oturuyordu katar pronun aksine

Son düzenleme:
Katar promu diyorsunuz biraz küçük diyorlar ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

El tutuş biçimim palm grip elim büyük birde

Catar pro 115 TL redragon ise 133 sizce hangisi alınır catar pro nun kablosu dandik gibi geldi birde küçük ama redragon ise örgü kablo bilemedim sizce hangisi katar pro 220 IPS redragon ise 200
sensörleri aynı sana kalmış ben olsam katar pro seçerdim eğer rgb seviyosan redragon al ama bence katar pro bende kullanıyorum gayet güzel bir mouse

Katar promu diyorsunuz biraz küçük diyorlar ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

El tutuş biçimim palm grip elim büyük birde
elin çok büyükse küçük gelir büyük bir mouse değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,593
Üyeler
191,130
Son üye