Neler Yeni

Yardım Catar pro vs redragon m808

Msnsj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Musa
Catar pro 115 TL redragon ise 133 sizce hangisi alınır catar pro nun kablosu dandik gibi geldi birde küçük ama redragon ise örgü kablo bilemedim sizce hangisi katar pro 220 IPS redragon ise 200

Squex

80+ Silver
Redragon kablosu eşofman ipi ile aynı, kablosu birbirine giriyor iyi değil kablosu bende var m808
İki fareyi de kullandım
Eime küçük gelmişti katar pro ve sağ tıkı çok yumuşaktı yanlışlıkla basabiliyordum onun dışında iyiydi ama elime uymadığı için iade etmiştim. Katar pronun kablosu normal örgülü falan değil düz usb şarj kablosu gibi bu eksi yön sayılabilir.
Sonra m808 almıştım gaming gen den onun da kablosu kötü ve skatezleri bir zaman sonra soyuluyor. m808 elime güzel oturuyordu katar pronun aksine

Son düzenleme:

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Net katar pro

Msnsj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Musa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Katar promu diyorsunuz biraz küçük diyorlar ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

El tutuş biçimim palm grip elim büyük birde

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Cenk
Catar pro 115 TL redragon ise 133 sizce hangisi alınır catar pro nun kablosu dandik gibi geldi birde küçük ama redragon ise örgü kablo bilemedim sizce hangisi katar pro 220 IPS redragon ise 200
sensörleri aynı sana kalmış ben olsam katar pro seçerdim eğer rgb seviyosan redragon al ama bence katar pro bende kullanıyorum gayet güzel bir mouse

Msnsj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Musa
sensörleri aynı sana kalmış ben olsam katar pro seçerdim eğer rgb seviyosan redragon al ama bence katar pro bende kullanıyorum gayet güzel bir mouse
Rbg umrumda değil ben buradaki medimarka gidip bir bakayım katar proya elime uyarsa Hepsiburadadan 115 TL ye alırım

Msnsj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Musa
benimde tutuş biçimim palm grip ama benim elim küçük bana oluyor elin büyük ise ne olur bilemem
Ben gidip deneyip bakayım belki elim bana göre büyüktür büyüklük göreceli bir kavramdır

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Katar promu diyorsunuz biraz küçük diyorlar ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

El tutuş biçimim palm grip elim büyük birde
elin çok büyükse küçük gelir büyük bir mouse değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç