sensörleri aynı sana kalmış ben olsam katar pro seçerdim eğer rgb seviyosan redragon al ama bence katar pro bende kullanıyorum gayet güzel bir mouseCatar pro 115 TL redragon ise 133 sizce hangisi alınır catar pro nun kablosu dandik gibi geldi birde küçük ama redragon ise örgü kablo bilemedim sizce hangisi katar pro 220 IPS redragon ise 200
Rbg umrumda değil ben buradaki medimarka gidip bir bakayım katar proya elime uyarsa Hepsiburadadan 115 TL ye alırımsensörleri aynı sana kalmış ben olsam katar pro seçerdim eğer rgb seviyosan redragon al ama bence katar pro bende kullanıyorum gayet güzel bir mouse
benimde tutuş biçimim palm grip ama benim elim küçük bana oluyor elin büyük ise ne olur bilememEl tutuş biçimim palm grip elim büyük birde
Ben gidip deneyip bakayım belki elim bana göre büyüktür büyüklük göreceli bir kavramdırbenimde tutuş biçimim palm grip ama benim elim küçük bana oluyor elin büyük ise ne olur bilemem
elin çok büyükse küçük gelir büyük bir mouse değilKatar promu diyorsunuz biraz küçük diyorlar ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
El tutuş biçimim palm grip elim büyük birde