Bende de var mesh değil, çöp pişmanım bulursan cevap bana da söyle lütfendeepcool'un cc560 modelini kullanıyorum ve öndeki kapağı meshli bana çok kaba geliyor acaba daha açık meshli bi kapak bulabilirmisiniz
yani en ortadaki kısmı çıkartıp (kesip çıkarcam) bi mesh uyarlamayı düşünüyorum ama emin değilim çöp olma ihtimali yüksek ve direk boşta mesh satılıyormu bilmiyorumBende de var mesh değil, çöp pişmanım bulursan cevap bana da söyle lütfen
Harbi ya bu nasıl mesh ortası da kapalı işe yaramıyor pc çok ısınıyoe delirecemyani en ortadaki kısmı çıkartıp (kesip çıkarcam) bi mesh uyarlamayı düşünüyorum ama emin değilim çöp olma ihtimali yüksek ve direk boşta mesh satılıyormu bilmiyorum
Ayni kasayi kullaniyorum, sicaklik normal, kasadan degil senin sisteminin isinmasi.Harbi ya bu nasıl mesh ortası da kapalı işe yaramıyor pc çok ısınıyoe delirecem
İşlemci ye soğutucu aldım ısınmıyor, çok toz alıyor ve çok ısınıyor anlamadım, ne yapmam lazımAyni kasayi kullaniyorum, sicaklik normal, kasadan degil senin sisteminin isinmasi.
hangi soğutucuyu aldığınıza bağlı ve işlemci kaç dereceyi görüyorİşlemci ye soğutucu aldım ısınmıyor, çok toz alıyor ve çok ısınıyor anlamadım, ne yapmam lazım
İşlemci yanıyordu deepcool aldım düzeldi ama ekran kartı çok ısınıyorhangi soğutucuyu aldığınıza bağlı ve işlemci kaç dereceyi görüyor