Neler Yeni

Yardım BDH teknik servis rezilliği altında bilmem kaçıncı forum !

Existentia

80+ Silver
Cidden umurlarında değil işimi bilirkişi Samsung ile çözmek istiyorum sıkıntınızı anlıyorum, üzüntünüzü anlıyorum vb. şeyler söylerek kayıt açıp açıp duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocam bende sonradan öğrendim onu faturaya baktığımda halen dolmadığı görünüyor, ama neden yapmıyorlar
hocam thh şikayet ederdim parasıyla yapmamak nedir yani

Mysteri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hasan
Hocam elime ne geçicek ki şikayet etsem bile, tarafımca sıkıntı çıkmasını istemiyorum. 5 yılı geçmedi ama garanti dışı şimdi. Sizce ?

java

80+ Bronze
S10e için 4600 TL'ye değmez diye düşünüyorum hocam. 3. Parti temiz bir tamircide tamir etmenizi öneririm. Ayrıca BDH'a artık o parça gelmiyorsa BDH'ın yapabileceği bir şey yok. (bence)

Mysteri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hasan
S10e için 4600 TL'ye değmez diye düşünüyorum hocam. 3. Parti temiz bir tamircide tamir etmenizi öneririm. Ayrıca BDH'a artık o parça gelmiyorsa BDH'ın yapabileceği bir şey yok. (bence)
Hocam Samsungun yetkili servisini aradığımda halen üretildiği söylendi. Sence parça gelmemesi gibi bir durum var mı ?

3 parça değişim için o fiyat söylendi hocam.

• Beğen
Reaksiyonlar: java

java

80+ Bronze
Hocam Samsungun yetkili servisini aradığımda halen üretildiği söylendi. Sence parça gelmemesi gibi bir durum var mı ?

3 parça değişim için o fiyat söylendi hocam.
BDH'ın artık o parçayı satın almama gibi bir hakları var hocam. Sonuçta eski telefon. Ayrıca 2. El piyasası 4000 ile 7000 arası giden bir telefon için fazla pahalı geldi bana. Tabi hala çok güzel telefon orasında bir sorun yok. Bilindik 3. parti yerlerde tamir ettirmenizi öneririm.

Mysteri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hasan
BDH'ın artık o parçayı satın almama gibi bir hakları var hocam. Sonuçta eski telefon. Ayrıca 2. El piyasası 4000 ile 7000 arası giden bir telefon için fazla pahalı geldi bana. Tabi hala çok güzel telefon orasında bir sorun yok. Bilindik 3. parti yerlerde tamir ettirmenizi öneririm.
Hocam tasarımı çok hoşuma gidiyor çok öyle oyun oynayan birisi değilim yani arayüzü hızlı ve kolay, 3. parti yerlerden derken hocam dışarıda ekranı sorduğumda sadece 3000-4000 arası fiyat söylüyorlar sadece ekran için ama

• Beğen

java

80+ Bronze
Hocam tasarımı çok hoşuma gidiyor çok öyle oyun oynayan birisi değilim yani arayüzü hızlı ve kolay, 3. parti yerlerden derken hocam dışarıda ekranı sorduğumda sadece 3000-4000 arası fiyat söylüyorlar sadece ekran için ama
Samsungların ekranları çok pahalı oluyor hocam maalesef. (çünkü çok kaliteliler) Bence öyle kullanın bilmiyorum 5 yıllık bir telefon için 4000tl gibi bir ücret fazla bence hocam. :/

heraishere

80+ Bronze
Bana ekran için söylenen fiyat çok abartı geldi. Bana da küçük bir şehirde aynı fiyatı çektiler. Bende bunlara vereceğim parayla kendim yaparım dedim . Halihazırda hava ufleme cihazım ve vakum mevcuttu. Sadece ekrana 3 bin TL fiyat biçilen telefonun arka kapak , batarya ve ekranını 2 bin 300 TL ye mâl ettim. Çok fazla komisyon alıyor firmalar. Yetkili servislerde işine gelen neyse ona göre davranıyor.

Mysteri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hasan
Bana ekran için söylenen fiyat çok abartı geldi. Bana da küçük bir şehirde aynı fiyatı çektiler. Bende bunlara vereceğim parayla kendim yaparım dedim . Halihazırda hava ufleme cihazım ve vakum mevcuttu. Sadece ekrana 3 bin TL fiyat biçilen telefonun arka kapak , batarya ve ekranını 2 bin 300 TL ye mâl ettim. Çok fazla komisyon alıyor firmalar. Yetkili servislerde işine gelen neyse ona göre davranıyor.
Aynı cihaz mıydı hocam ?

Samsungların ekranları çok pahalı oluyor hocam maalesef. (çünkü çok kaliteliler) Bence öyle kullanın bilmiyorum 5 yıllık bir telefon için 4000tl gibi bir ücret fazla bence hocam. :/
Haklısınız hocam da bunun gibi de telefon almak şuan zor :(

Hocam S23 Fe nasıldır hani şuan alamam ama ileriki zamanda para biriktiriyorum sizce alınır mı?

• Üzgün

heraishere

80+ Bronze
Aynı cihaz mıydı hocam ?

Haklısınız hocam da bunun gibi de telefon almak şuan zor :(

Hocam S23 Fe nasıldır hani şuan alamam ama ileriki zamanda para biriktiriyorum sizce alınır mı?
S10'du cihaz. S23 FE batarya konusunda ölü. Islemci konusunda da aynı şekilde. Alabiliyorsanız S23 alin. Ve ozlikle islemcinin snapdragon olmasina dikkat edin. Daha uzun kullanim suresi sunuyor.

Mysteri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Hasan
30-31 civara satılıyor çok pahalı hocam :/

Yani oyun felan oynamıyorum, çoğunluk video ve müzik dinliyorum başka bir şey yok üzer mi ?

Top Bottom