CCleaner güvenilir midir?

Efendimiss

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
123
Eski bilgisayarımda kullanıyordum ve şu an telefonumda da kullanıyorum. Güvenilir midir?

ben eski pc de kullanıyorum gayet güzel gğvenliri bence ama tabii ki elle yapman daha iyi

Avast'a geçmesinden bu yana hiç güvenmiyorum. Zaten zamanında ciddi güvenlik sorunlarına sebep olan bir yazılım.

İşe yaramaz bir program, ben daha iyi temizlik yaparım ondan.

Bence

yarıyor ya, 1 dakika sürmeden 10 dakikalık işi yapıyor. Chrome, Windows falan temizliyor ama güvenilir mi bilmiyorum

Chrome temizlemekte ne var ? Ayarlardan bir tıkla hallediyorsun zaten, windows da temizlik yapmak için akıllı depolama yeterli, hatta dosyalara girerek detaylı da yaparsın ama dosylara dair bilgin yoksa girmemek lazım, system32 silmeye çalışanı gördüm çünkü :D.

Chrome temizlemekte ne var ? Ayarlardan bir tıkla hallediyorsun zaten, windows da temizlik yapmak için akıllı depolama yeterli, hatta dosyalara girerek detaylı da yaparsın ama dosylara dair bilgin yoksa girmemek lazım, system32 silmeye çalışanı gördüm çünkü :D.
tamam eyw

Avast tarafından satın alındığından beri pek iyi bir olmayan bir firma ki zaten Defender'da artık ''PUP'' olarak kabul ediyor CCleaner'ı, bu tür temizlemeleri kendiniz de yapabilirsiniz.

Geri