Neler Yeni

Cehennemden Cennete gidilebiliyor mu?

SigaraİçenFare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Muhammed Emin Okumuş
Instagram
@muhammed.okumuss
Cehennemden Cennete gidilebiliyor mu? Birinin günahı bitti daha sonra cennete gidebiliyor mu? Ebedi cehennemde mi kalıyor?
İnsan müslüman olarak ölürse cezasını çektikten sonra cennete gidiyor diye biliyorum sadece gayrimüslimler ebedi cehennemde kalıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Müslümansan günahlarının bedelini çektikten sonra cennete girebilirsin

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Eğer İslam'ın ve İman'ın şartlarına uyuyorsan ve Müslümansan Allah ortak koşmadığın sürece cezan bitince edebi olarak cennete gidersen.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Cehennemden Cennete gidilebiliyor mu? Birinin günahı bitti daha sonra cennete gidebiliyor mu? Ebedi cehennemde mi kalıyor?
Yaklaşık 4-5 yıl kuran kursuna gitmiştim son ders böyle konu anlatımı gibi şeyler olurdu ve hoca bize şöyle demişti: Eğer birisi Allah'a inanmıyorsa sonsuza kadar cehennemde yanar ama Allah'a inandıp günahı çok ise cezasını çekene kadar cehennemde kalır sonra cennete geçer fakat alnında siyah bir nokta olur. Bu siyah nokta cehennemden cennete geçtiğini simgeler.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,372
İsim
Hakan
Arka
Ya o değilde Cennete bile gitsek , "Sonsuza" kadar cennette kalacağız .Çok değişik değil mi ?
Evet çok değişik, zaten bunu insan zekası alamadığı için değişik geliyor, Allahu teala için sıkıntı yok ezelden beri orda, ve ezelden sonra da orada

Top Bottom