Neler Yeni

Çektiğim fotoğraflar sizce nasıl, gelişirmi?

Sonuç

• çok iyi

Oylar: 2 13.3%
  • iyi

Oylar: 6 40.0%
  • ortalama

Oylar: 6 40.0%
  • kötü

Oylar: 0 0.0%
  • bırak bu işleri (:

Oylar: 3 20.0%

• Oy kullanan toplam üye
    15
  • Anket kapatıldı .
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hasan algül
fotoğraflarımı instagram'da paylaşıyorum, reklam amaçlı değildir yorumlarınızı buraya yaparsanız sevinirim.
@pluvoi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,069
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
fotoğraflarımı instagram'da paylaşıyorum, reklam amaçlı değildir yorumlarınızı buraya yaparsanız sevinirim.
@pluvoi
Dostum bu reklama girer. Fotoğraf örneklerini buraya at.

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Muhammed
@pluvoi
fotoğrafçılık hakkında hiç bilgim yok benim gözümden bakılınca ilk attığın 6 7 foto dışında çok hoş duruyor

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Küfür veya atarlı konuşma argo kullanma konuları düzgün aç yeter
İnternet ortamında küfür eden biri değilim. Eften püften şeylere ban atıp yorum yapılan yerlede aşşağılanmalar gıcığıma gitti. Geçen Maus hakkında yorum yapıyorum, Adam kalkmış 2-3 bir şey yazmış, Sonunada logitech ile steelseries'i kıyaslaman biraz gülünç demiş. Bende girdim araba tekerleğinden çıktım anteninden. İnsanlar yaptığın deneyim yorumlarına bile karışır olmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

He orada yazım hatası bile yapsan ban yiyorsun. :D
İlk başlarda yazım hatasından ban yiyordum da sonradan kestiler :) dikkat etmiyorlar o kadar. En son biriyle tartıştım. Tartışırkende yazım hatası falan yaptım baktım ban yemişim. Tartıştığım eleman rapor etti.

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk
@pluvoi
Güzel ama hep aynı temada çekmişsin (artik ne denir bilmiyorum) ama karanlık çıkmış yani birazda renkli şeyleri çek

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Gayet güzel

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Fotoğrafçılıkta altın oran ve 3’te 1 kuralı vs diye aratıp biraz incelersen kolaj ve kadrajlamaların çokça gelişir bence şuanki halinde güzel ve geliştirmeye hazır bu şekilde üstüne koyarak gidebilirsin.

Top Bottom