fearlesh34
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
fotoğraflarımı instagram'da paylaşıyorum, reklam amaçlı değildir yorumlarınızı buraya yaparsanız sevinirim.
@pluvoi
@pluvoi
Dostum bu reklama girer. Fotoğraf örneklerini buraya at.fotoğraflarımı instagram'da paylaşıyorum, reklam amaçlı değildir yorumlarınızı buraya yaparsanız sevinirim.
@pluvoi
ceza alırmıyım yarın atarım olmadıDostum bu reklama girer. Fotoğraf örneklerini buraya at.
almazsın. technopat değil burasıceza alırmıyım yarın atarım olmadı
Technopat'dan geçtim bende buraya. Çiçek gibi ya buraalmazsın. technopat değil burası
He orada yazım hatası bile yapsan ban yiyorsun.Technopat'dan geçtim bende buraya. Çiçek gibi ya bura![]()
Küfür veya atarlı konuşma argo kullanma konuları düzgün aç yeterTechnopat'dan geçtim bende buraya. Çiçek gibi ya bura![]()
fotoğrafçılık hakkında hiç bilgim yok benim gözümden bakılınca ilk attığın 6 7 foto dışında çok hoş duruyorfotoğraflarımı instagram'da paylaşıyorum, reklam amaçlı değildir yorumlarınızı buraya yaparsanız sevinirim.
@pluvoi
İnternet ortamında küfür eden biri değilim. Eften püften şeylere ban atıp yorum yapılan yerlede aşşağılanmalar gıcığıma gitti. Geçen Maus hakkında yorum yapıyorum, Adam kalkmış 2-3 bir şey yazmış, Sonunada logitech ile steelseries'i kıyaslaman biraz gülünç demiş. Bende girdim araba tekerleğinden çıktım anteninden. İnsanlar yaptığın deneyim yorumlarına bile karışır olmuş.Küfür veya atarlı konuşma argo kullanma konuları düzgün aç yeter
İlk başlarda yazım hatasından ban yiyordum da sonradan kestilerHe orada yazım hatası bile yapsan ban yiyorsun.![]()
Güzel ama hep aynı temada çekmişsin (artik ne denir bilmiyorum) ama karanlık çıkmış yani birazda renkli şeyleri çekfotoğraflarımı instagram'da paylaşıyorum, reklam amaçlı değildir yorumlarınızı buraya yaparsanız sevinirim.
@pluvoi
kötü oy verenlere bakma gayet güzel dahada gelişeceksin sen istersenfotoğraflarımı instagram'da paylaşıyorum, reklam amaçlı değildir yorumlarınızı buraya yaparsanız sevinirim.
@pluvoi