Çektiğim fotoğraflar sizce nasıl, gelişirmi?

Sonuç

• çok iyi

Oylar: 2 13.3%
  • iyi

Oylar: 6 40.0%
  • ortalama

Oylar: 6 40.0%
  • kötü

Oylar: 0 0.0%
  • bırak bu işleri (:

Oylar: 3 20.0%

• Oy kullanan toplam üye
    15
  • Anket kapatıldı .
Reaksiyon skoru
60
fotoğraflarımı instagram'da paylaşıyorum, reklam amaçlı değildir yorumlarınızı buraya yaparsanız sevinirim.
@pluvoi

fotoğraflarımı instagram'da paylaşıyorum, reklam amaçlı değildir yorumlarınızı buraya yaparsanız sevinirim.
@pluvoi
fotoğrafçılık hakkında hiç bilgim yok benim gözümden bakılınca ilk attığın 6 7 foto dışında çok hoş duruyor

Küfür veya atarlı konuşma argo kullanma konuları düzgün aç yeter
İnternet ortamında küfür eden biri değilim. Eften püften şeylere ban atıp yorum yapılan yerlede aşşağılanmalar gıcığıma gitti. Geçen Maus hakkında yorum yapıyorum, Adam kalkmış 2-3 bir şey yazmış, Sonunada logitech ile steelseries'i kıyaslaman biraz gülünç demiş. Bende girdim araba tekerleğinden çıktım anteninden. İnsanlar yaptığın deneyim yorumlarına bile karışır olmuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

He orada yazım hatası bile yapsan ban yiyorsun. :D
İlk başlarda yazım hatasından ban yiyordum da sonradan kestiler :) dikkat etmiyorlar o kadar. En son biriyle tartıştım. Tartışırkende yazım hatası falan yaptım baktım ban yemişim. Tartıştığım eleman rapor etti.

@pluvoi
Güzel ama hep aynı temada çekmişsin (artik ne denir bilmiyorum) ama karanlık çıkmış yani birazda renkli şeyleri çek

Gayet güzel

Fotoğrafçılıkta altın oran ve 3’te 1 kuralı vs diye aratıp biraz incelersen kolaj ve kadrajlamaların çokça gelişir bence şuanki halinde güzel ve geliştirmeye hazır bu şekilde üstüne koyarak gidebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,745
Üyeler
183,158
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri