Neler Yeni

Çektiğim fotoğraflar nasıl ?

Çektiğim fotoğraflar nasıl ?

• Oy kullanan toplam üye
    39

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım

Avolay

80+ Gold
Kamera değil desem ? Samsung m21
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biliyorum ama belki kameradır , telefon kamerası gibi çekmişsin hakaret olacağından öyle demedim :D

IMX686 ile nasıl çıkardı acaba renkler vs.?

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
Biliyorum ama belki kameradır , telefon kamerası gibi çekmişsin hakaret olacağından öyle demedim :D

IMX686 ile nasıl çıkardı acaba renkler vs.?
Renkler daha canlı çıkardı. Bu telefonun kamerası ışık varken güzel çekiyor sadece. Canlı fotoğraflar çekemiyor veya ben ayarlayamadım. Yeni hobi ararken böyle fotoğraflar çektim. Çekerken keyifde aldım. Belki ilerde gerçek bir kamera ile bu işlere hobi olarak girişirim. 686 ile daha net ve canlı çekilirdi bu fotoğraflar bence

Avolay

80+ Gold
Renkler daha canlı çıkardı. Bu telefonun kamerası ışık varken güzel çekiyor sadece. Canlı fotoğraflar çekemiyor veya ben ayarlayamadım. Yeni hobi ararken böyle fotoğraflar çektim. Çekerken keyifde aldım. Belki ilerde gerçek bir kamera ile bu işlere hobi olarak girişirim. 686 ile daha net ve canlı çekilirdi bu fotoğraflar bence
Samsung renk abartma gibi bir şey yaptığı için manzaralarda güzel duruyor ancak bir insan çekilirken kötü oluyor , bu yüzden Sony sensörler daha iyi geliyor bana

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Sizce bu fotoğraflar nasıl ? Daha iyi nasıl çekebilirim ? Siz hangi teknikleri kullanıyorsunuz ?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alttaki ikisini öylesine ekledim. Görüntü kalitesi düşük ama belki seversiniz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Birçoğu güzel olmuş.
Alıntıyı görüntüle
favorim bu çok güzel windows ekran fotoları gibi
Benim de. .D

Top Bottom