Neler Yeni

Cem Garipoğlu nun Mezarı Açıldı !!! (GÜNCEL)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Münevver Karabulut cinayetini bilmeyen yoktu herhalde aramızda , ama yine de özet geçeyim : Lise öğrencisi Münevver Karabulut sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından bedeni parçalanarak vahşice katledilmişti ve Karabulut un parçaları çöp konteynerinde bulunmuştu. Zanlı 197 gün sonunda polis ekiplerince yakalanıp Silivri Cezaevine gönderilmişti. 10 Ekim 2014 Tarihinde Cem Garipoğlu nun cezaevinde intihar ettiği duyurulmuştu , fakat başta karabulut ailesi olmak üzere insanlar bu intihara inanmamıştı , sebebini ise zanlı nın içeride dil öğrenmesi ve psikoloğunun sağlık durumunun iyi olduğuna dair bilgilendirmeler yapmasıydı. İnsanların büyük bölümü Garipoğlu nun öldü gibi gösterilip yurt dışına kaçtığını ve hayatına orada devam ettiğini söylüyor. Ve bunların üstüne Garipoğlu ailesinin cinayetin işlendiği kanepe de kan donduran şekilde pozlar vermesi gösteriliyor , aile dönem dönem böyle kan dondurucu fotoğraflar paylaşıyor ve insanların kafasında ciddi soru işaretleri dolaşıyor. Bu herif nasıl hapishaneden kaçtı diye sorarsanız aile zengin ve nüfuzlu bir aile. Aslında mağdur tarafın avukatı olan Rezan bey aileye cesedin gösterildiğini ve ailenin cesedi görüp zanlının intiharını kabul ettiğini açıklamıştı , fakat daha sonrasında aile garip bir şekilde bunu reddedip mezarın açılmasını talep etmişlerdi , ve mahkeme de yıllar sonra buna izin verdi ve Garipoğlu nun mezarı 3 Ekim Perşembe günü açılacak.

Siz ne düşünüyorsunuz ? Cem Garipoğlu gerçekten intihar etti mi ? Sizce mezardan biri çıkacak mı ?

Ben açıkçası mezarın içinden gerçekten de Garipoğlu nun çıkacağını düşünüyorum , çünkü daha öncesinde mağdur ailenin avukatı bunu kabul etmişti. Konuyu bilmeyenler için bir kaç video ekliyorum👇

Güncelleme:

Mezar bugün açıldı arkadaşlar , Karabulut ailesinin sadece avukatı alandaydı , aile kendi isteğiyle katılmak istemedi , Savcılık kararı olmasına rağmen Garipoğlu ailesinden avukatları hariç kimse gelmedi. Mezar içerisinde ceset ve kafatası bulundu , örnekler alındı.
Emrullah Erdinç in yayınında Karabulut ailesinin avukatı açıklama yaptı. İzlemek isteyenler için açıklama 1:15:00 dan itibaren başlıyor.

Video:

Son düzenleme:

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben paylaşacaktım vazgeçtim iyiki paylaşmamışım ben paylaşsam beyaz kurtun videosunu koyup geçerdim :d en azından daha bilgilendirici olmuş eline sağlık

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,080
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Cem Garipoğlunun mezarında biz

1727709384102.png

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Kadir Çelik
10 yıldır bekleniyor bu haber. garipoğlu ailesinin mezarı açtırmayacak kadar gücü varsa çıkan sonucu manipüle edecek gücü de olabilir.

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
mert doğan
dna testi sonucuna bakacağız artık bakalım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim kafamı kurcalayan başta ailenin cesedi görüp kabul ettikten sonra reddetmeleri.
doğrusunu açıklayacaklarını nerden biliyorsun ??

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Asil
Hapishanede çince öğrendiği ve Çin’de görüntülerinin falan olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum ancak aile zengin olduğu için her şey olabilir. Yinede halkımız efsane yaratmayıda çok seviyor.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
doğrusunu açıklayacaklarını nerden biliyorsun ??
bu şekilde düşünürsek sonsuza kadar gidebilir , Garipoğlu ailesi de mezarın açılmasına razı gelmişti diye hatırlıyorum.

aakif

80+ Bronze
Vaybeee mezar açılıyormuş aman tanrım... Yıllardır oğullarını katil olmasına rağmen Türkiyeden intihar süsüyle çıkarabilmiş bir aile sizce dna testini değiştiremeyecek mi? İşte birileri için gündemi değiştirmek bu kadar da kolay, yıllar önceki olayları ısıtıp ısıtıp basına servis et

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Vaybeee mezar açılıyormuş aman tanrım... Yıllardır oğullarını katil olmasına rağmen Türkiyeden intihar süsüyle çıkarabilmiş bir aile sizce dna testini değiştiremeyecek mi? İşte birileri için gündemi değiştirmek bu kadar da kolay, yıllar önceki olayları ısıtıp ısıtıp basına servis et
Ailenin o kadar avukatları var , gözetim altında yapılır herhalde. Özal dışında Türkiye nin ilk fethi kabir kararı bu sanırım. Hakimler ve savcılar böyle bir kararı verebildilerse üstüne titrerler herhalde.

Dolar

80+ Silver
Aradan yıllar geçmiş şimdi mi gelmiş akıllarına? Aile nüfuzlu bir aile ise bir şekilde o sonuç değişir.

Top Bottom