Münevver Karabulut cinayetini bilmeyen yoktu herhalde aramızda , ama yine de özet geçeyim : Lise öğrencisi Münevver Karabulut sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından bedeni parçalanarak vahşice katledilmişti ve Karabulut un parçaları çöp konteynerinde bulunmuştu. Zanlı 197 gün sonunda polis ekiplerince yakalanıp Silivri Cezaevine gönderilmişti. 10 Ekim 2014 Tarihinde Cem Garipoğlu nun cezaevinde intihar ettiği duyurulmuştu , fakat başta karabulut ailesi olmak üzere insanlar bu intihara inanmamıştı , sebebini ise zanlı nın içeride dil öğrenmesi ve psikoloğunun sağlık durumunun iyi olduğuna dair bilgilendirmeler yapmasıydı. İnsanların büyük bölümü Garipoğlu nun öldü gibi gösterilip yurt dışına kaçtığını ve hayatına orada devam ettiğini söylüyor. Ve bunların üstüne Garipoğlu ailesinin cinayetin işlendiği kanepe de kan donduran şekilde pozlar vermesi gösteriliyor , aile dönem dönem böyle kan dondurucu fotoğraflar paylaşıyor ve insanların kafasında ciddi soru işaretleri dolaşıyor. Bu herif nasıl hapishaneden kaçtı diye sorarsanız aile zengin ve nüfuzlu bir aile. Aslında mağdur tarafın avukatı olan Rezan bey aileye cesedin gösterildiğini ve ailenin cesedi görüp zanlının intiharını kabul ettiğini açıklamıştı , fakat daha sonrasında aile garip bir şekilde bunu reddedip mezarın açılmasını talep etmişlerdi , ve mahkeme de yıllar sonra buna izin verdi ve Garipoğlu nun mezarı 3 Ekim Perşembe günü açılacak.
Siz ne düşünüyorsunuz ? Cem Garipoğlu gerçekten intihar etti mi ? Sizce mezardan biri çıkacak mı ?
Ben açıkçası mezarın içinden gerçekten de Garipoğlu nun çıkacağını düşünüyorum , çünkü daha öncesinde mağdur ailenin avukatı bunu kabul etmişti. Konuyu bilmeyenler için bir kaç video ekliyorum
Güncelleme:
Mezar bugün açıldı arkadaşlar , Karabulut ailesinin sadece avukatı alandaydı , aile kendi isteğiyle katılmak istemedi , Savcılık kararı olmasına rağmen Garipoğlu ailesinden avukatları hariç kimse gelmedi. Mezar içerisinde ceset ve kafatası bulundu , örnekler alındı.
Emrullah Erdinç in yayınında Karabulut ailesinin avukatı açıklama yaptı. İzlemek isteyenler için açıklama 1:15:00 dan itibaren başlıyor.
Video: