Öneri Cep telefonu onerisi

Luonto

80+
Reaksiyon skoru
3
30.000 e kadar cep telefonu onerisi alabilir miyim telefon degistirmeyi dusunuyorum kamerasi iyi olursa sevinirim

Büyük ekran istiyorsan S23 Plus, büyük ekran istemiyorsan S23 veya iPhone 14.

İos / android bir tercihiniz varmı
Hayir yok uzun sureli kullanim istiyorum sadece donma ile karsilasmak istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İos iPhone 14,param olsa direkt alacağım da :(
Tesekkurler

İos iPhone 14,param olsa direkt alacağım da :(
Ben de taksitle almayi dusunuyorum bakalim isten firsat buldugumda gidip bakinacagim

Hayir yok uzun sureli kullanim istiyorum sadece donma ile karsilasmak istemiyorum

Tesekkurler
İphone lar uzun süre gidiyor bu gün hâlâ iphone 6 kullananlar var sıkıntısız ios tercih edebilirsiniz

iPhone tercih etmeniz iyi olur stabil sorunsuz..değişmek istediğinizde aldığınız fiyattan yukarısına satabilirsiniz..

Minumum 13 almalısın. Uzun süre rahat stabil 👍

Tesekkur ederim

iPhone tercih etmeniz iyi olur stabil sorunsuz..değişmek istediğinizde aldığınız fiyattan yukarısına satabilirsiniz..

Minumum 13 almalısın. Uzun süre rahat stabil 👍
Tesekkurler kamera olarak 14 le cok fark var midir acaba

İphone lar uzun süre gidiyor bu gün hâlâ iphone 6 kullananlar var sıkıntısız ios tercih edebilirsiniz
Tesekkur ederim

Tesekkur ederim
Android ve ios kullanmış birisi olarak, Android en iyisini de alsan en kötü 1 yıl sonrası bir yavaşlama veyahut kafayı yeme sorunu oluyor. İphone 7 var kenarda yatıyor Bi kere açtım baktım hâlâ hızlı. Hem eğer sonra satmak istersen, hem memnuniyet için iphone tercih etmelisin.

uzun süre değişmem dıyorsan tabii ki 14 daha güncel kalır ve daha iyi işlemci ufak kamera farkı var 👍

Geri