İos / android bir tercihiniz varmı30.000 e kadar cep telefonu onerisi alabilir miyim telefon degistirmeyi dusunuyorum kamerasi iyi olursa sevinirim
İos iPhone 14,param olsa direkt alacağım da30.000 e kadar cep telefonu onerisi alabilir miyim telefon degistirmeyi dusunuyorum kamerasi iyi olursa sevinirim
Hayir yok uzun sureli kullanim istiyorum sadece donma ile karsilasmak istemiyorumİos / android bir tercihiniz varmı
Tesekkurlerİos iPhone 14,param olsa direkt alacağım da
Ben de taksitle almayi dusunuyorum bakalim isten firsat buldugumda gidip bakinacagimİos iPhone 14,param olsa direkt alacağım da
İphone lar uzun süre gidiyor bu gün hâlâ iphone 6 kullananlar var sıkıntısız ios tercih edebilirsinizHayir yok uzun sureli kullanim istiyorum sadece donma ile karsilasmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tesekkurler
Tesekkur ederimİphone 14.
İphone 14.
Tesekkurler kamera olarak 14 le cok fark var midir acabaiPhone tercih etmeniz iyi olur stabil sorunsuz..değişmek istediğinizde aldığınız fiyattan yukarısına satabilirsiniz..
Minumum 13 almalısın. Uzun süre rahat stabil
Tesekkur ederimİphone lar uzun süre gidiyor bu gün hâlâ iphone 6 kullananlar var sıkıntısız ios tercih edebilirsiniz
Yan yana koymadığın sürece fark hissedilmez ama fark var.Tesekkurler kamera olarak 14 le cok fark var midir acaba
Android ve ios kullanmış birisi olarak, Android en iyisini de alsan en kötü 1 yıl sonrası bir yavaşlama veyahut kafayı yeme sorunu oluyor. İphone 7 var kenarda yatıyor Bi kere açtım baktım hâlâ hızlı. Hem eğer sonra satmak istersen, hem memnuniyet için iphone tercih etmelisin.Tesekkur ederim