Galaxy S23fe Almak Mantıklı mı?

Musti3169

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
25000
Bir telefon almak istiyorum ama ne alsam bilmiyorum yenilenmiş a kalite s23fe buldum linki de burada sizce almak mantıklı mı? Öneri Yapacaksanız Samsung dışı bir öneri yapmaz iseniz çok sevinirim

Bir telefon almak istiyorum ama ne alsam bilmiyorum yenilenmiş a kalite s23fe buldum linki de burada sizce almak mantıklı mı? Öneri Yapacaksanız Samsung dışı bir öneri yapmaz iseniz çok sevinirim
Yenilenmiş telefon alınmaz dostum öncelikle. S23fe de alınmaz sarjı çok çabuk biten bir model

B kalite

A kalite

Yenilenmiş telefon alınmaz dostum öncelikle. S23fe de alınmaz sarjı çok çabuk biten bir model
peki taksit le sıfır s24fe almak mantıklı mı ahbap?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

B kalite

A kalite
Önerin için teşekkür ederim ahbap

s24fe kullanıyorum hocam sorun varsa alabilirim

bu arada ağır telefon haberin olsun yoruyor bir süre sonra eli
hocam sorum şu galaxy aı gerçekten iyi iş yapıyor mu yoksa pek kullanmıyor musun?

la 25fe ne zaman zamnlandı geçn33kydı

fotoğrafda nesne silme dısında kullanmıyorum ya
malesef hocam fiyatlar yerinde durmuyor verdiğiniz bilgi içinde teşekkür ederim

S23FE alınmaz, pili berbat işlemcisinin ısınma sorunu var, S24FE ile pek alakası yok birçok konuda. Ek olarak o firmadan da bir şey almanı önermem.

Daha ucuza sıfır A56 alabilirsin bundan her anlamda mantıklı kalır.

S23FE alınmaz, pili berbat işlemcisinin ısınma sorunu var, S24FE ile pek alakası yok birçok konuda. Ek olarak o firmadan da bir şey almanı önermem.

Daha ucuza sıfır A56 alabilirsin bundan her anlamda mantıklı kalır.
Hocam AI yetenekleri Pek iyi olmadığını biliyorum yanlış da olabilir onun için a serisi cihaz almak istemem

Yenilenmiş telefon kesinlikle alma. İşçilikler rezalet, kullanılan parçalar orijinal değil. İkinci el telefonu sırf geçmişini bilmediğin için tercih etmiyorsun ama yenilenmiş telefonların hem geçmişi hem geleceği kirli oluyor :) İkinci el bakabilirsin. İkinci el bakmak istemezsen Xiaomi 15T ya da S25 FE bakabilirsin.

Bütçe arttırmak istemezsen Nothing Phone 3a da bakabilirsin.

Geri