Ceramical Çalışma Masası Nasıl?

Teşekkürler değerli yanıtlarınız için
ben sipariş vermiştim 1 ayağı yamuk olarak gelmişti evden iade de almıyorlar taşımıştım kargoya kadar :D

demirleri inceydi bi tık ama kurmadığım için başka bir şey söyleyemem

1.5 yıldır aynısını kullanıyorum ve gayet memnunum. Kullanan çoğu kişinin dediği gibi masaya kuvvet uygulandığında sallanıyor ancak beni rahatsız eden bir durum değil. Tabi ki sallanmasa daha iyi olurdu ancak fiyat/performans açısından bakmak lazım.

160 cm versiyonunu kulanıyorum. Sallanma sorunu var + masanın altından geçen demir yüzünden sıkıştırmalı ürünleri takarken cidden zorlanıyorum.

Çok kotu masa elinizde kalır kalitesiz ürün gidip bı marangoza yaptırın
hocam 5-6k fiyat çekiyorlar :/
hocam 2 yıla yakındır kullanıyorum 160cm olanı ince ayaklı fakat iyidir. sürekli aşağı yukarı çekiyorum. oyuncu koltuğum yok yatağın üzerine çekmek için zaten 160cm olanı tercih ettim. yatağı oyuncu koltuğu olarak kullanıyorum. tek kötü yanı, o bacakların altında küçük ayakları var onları bi 10-15 cm daha uzatmak iyi olurdu. oyuncu koltuğu sığmıyor diyende olmuştu forumda. arkadaşın dediği gibi eğer pc için alacaksanız pek bi sorun yaşamazsınız fakat ders vs için alacaksanız ince olduğu için biraz sallanıyor evet
Genelde oyun için kullanacağım

ayni modelin rafsiz hali de mevcut. bi yakinim kullaniyor rafli olani. saglam. sallanma yapmiyor.
Teşekkürler hocam buna da bakacağım
masanın tablası vs iyi fakat içinde çıkan demirler o kadar ince ki resmen malzemeden çalmışlar dışarıda yerde daha kalın daha sağlam bir şey bulursun yani o derece kendim de kullanıyorum uzun büyük güzel sadece şu demirleri az daha kaliteli yapsalar çok iyi olurdu şöyle bir sorunda var masa uzun olduğu için ve sistemi bence biraz zayıf kaldığı için sallanma vs yapıyor kare ayaklara bir tane çapraz demir blok daha kaynak attırılıp duvara sabitlenirse 10 numara olur hiçbir sıkıntı yaşanmaz
Onu pek yapamam gibi ama
ben sipariş vermiştim 1 ayağı yamuk olarak gelmişti evden iade de almıyorlar taşımıştım kargoya kadar :D

demirleri inceydi bi tık ama kurmadığım için başka bir şey söyleyemem
O biraz sorun hocam
1.5 yıldır aynısını kullanıyorum ve gayet memnunum. Kullanan çoğu kişinin dediği gibi masaya kuvvet uygulandığında sallanıyor ancak beni rahatsız eden bir durum değil. Tabi ki sallanmasa daha iyi olurdu ancak fiyat/performans açısından bakmak lazım.
Çok bir kuvvet uygulamayacağım oyun amacıyla kullanacağım genelde
160'lığını kullanıyorum sorun yok.
160 cm versiyonunu kulanıyorum. Sallanma sorunu var + masanın altından geçen demir yüzünden sıkıştırmalı ürünleri takarken cidden zorlanıyorum.
teşekkürler

4 senedir kullanıyorum sorunsuz.

Geri